H Anya Taylor-Joy (ξανά)παντρεύτηκε τον Malcolm McRae στη Βενετία με το πιο ιδιαίτερο νυφικό

H Anya Taylor-Joy (ξανά)παντρεύτηκε τον Malcolm McRae στη Βενετία με το πιο ιδιαίτερο νυφικό
Invision

H Anya Taylor-Joy και ο Malcolm McRae παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στη Βενετία. Το ιδιαίτερο στυλ της νύφης, οι καλεσμένοι και οι πρώτες φωτογραφίες.

Τις ωραιότερες στιγμές της κοινής τους ζωής περνούν η Anya Taylor Joy και ο σύζυγός της, Malcolm McRae οι οποίοι παντρεύτηκαν στο επιβλητικό Palazzo Pisani-Moretta, στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάιο του 2021 και όπως έγινε γνωστό παντρεύτηκαν κρυφά στις ΗΠΑ το 2022. Πριν λίγους μήνες ανέθεσαν στην εταιρεία «The Wedding Boutique Italy» να οργανώσει τον γάμο τους, στον οποίο έδωσαν το παρών περισσότεροι από 150 λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσά τους η Cara Delevingne και η Julia Garner poy έφτασαν στον χώρο της τελετής αλλά και της δεξίωσης με γόνδολες.

Ο ξεχωριστός γάμος της Anya Taylor Joy και του Malcolm McRae

Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν στο Instagram αρκετές φωτογραφίες, όπου αποκάλυψαν ότι το προηγούμενο βράδυ του γάμου, παραβρέθηκαν σε ένα ατμοσφαιρικό γοτθικό πάρτι που διοργάνωσαν η ηθοποιός και ο μουσικός για να γιορτάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Screenshot-2023-10-03-133021.png

Φορώντας βενετσιάνικες και επίσημα βραδινά ενδύματα οι Χολυγουντιανοί καλεσμένοι πόζαραν στα κανάλια και της γέφυρες της Βενετίας, δημοσιεύοντας τις λήψεις στο Instagram.

Οι photos που πρόδωσαν πως η Taylor Swift και ο Matty Healy είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood

Το νυφικό της Anya Taylor-Joy έκανε τη διαφορά

Η Anya Taylor-Joy φημίζεται για το ιδιαίτερο στυλ και τις εκκεντρικές, αντισυμβατικές ενδυματολογικές επιλογές της. Για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της η ηθοποιός επέλεξε ένα custom-made φόρεμα του Οίκου Dior σε μπεζ χρώμα με λεπτομέρειες που είχαν εμφανείς επιρροές από τη φύση, με ένα μεγάλο καφέ λουλούδι και ένα πουλί να δεσπόζουν στο μπούστο του φορέματος.

https://www.instagram.com/p/Cx5vaV0ODyU/

Η 27χρονη ολοκλήρωσε το bridal look με ένα λευκό πέπλο, το οποίο στεκόταν στα μακριά μαλλιά της τα οποία είχε χτενίσει σε half updo. To μακιγιάζ της νύφης ήταν αρκετά έντονο και απαρτιζόταν από σκουρόχρωμο κραγιόν και eyeliner.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα media ωστόσο η πρωταγωνίστρια του «Queen's Gambit» μιλά συχνά δημόσια για τον σύζυγο της σε συνεντεύξεις και δεν διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

«Μπορεί να μην έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι και τέλειο, γιατί όταν είστε μαζί εκτιμάτε τον χρόνο που έχετε. Οι καθημερινές μας δραστηριότητες μου δίνουν μεγάλη χαρά, λατρεύω να πηγαίνω μαζί του στο βενζινάδικο και μετά να πηγαίνουμε για πρωινό», έχει αποκαλύψει η ηθοποιός.

Πριν λίγες ημέρες η Taylor-Joy έδωσε το παρών στο frontrow στο show του Dior στο Παρίσι, μαζί με την Rosalia και την Jenna Ortega. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους νεόνυμφους Taylor-Joy και McRae να περπατούν στους δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com