Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα στα κόκκινα με εντυπωσιακό look για πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ 

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα στα κόκκινα με εντυπωσιακό look για πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ 

Τα Christian Louboutin παπούτσια με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια και το δικαιολογημένο άγχος της Ελένης Τσολάκη στην πρεμιέρα της. 

Για Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ κάλεσε σήμερα το πρωί τους τηλεθεατές του Οpen η Ελένη Τσολάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής της η οποία ξεκίνησε με την παρουσιάστρια να μπαίνει με τρελή χαρά στο στούντιο. Η Ελένη «έσπασε» την παράδοση για το look που προτιμούν οι περισσότερες συναδέλφισσές της σε αντίστοιχες περιπτώσεις και έκανε μία διαφορετική εμφάνιση. Σου βρήκαμε τις λεπτομέρειες και το brand που επέλεξε.

https://www.instagram.com/p/Cx5wBYXodlx/

Η ανθοδέσμη του Παύλου και οι πρώτες εντυπώσεις

Με φόρα μπήκε στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι η Ελένη Τσολάκη, με το γνωστό σχεδόν χορευτικό βήμα της. Με δικαιολογημένο άγχος όπως δήλωσε: «Το άγχος της πρεμιέρας, το χτυποκάρδι, η ταχυπαλμία μας είναι κάτι που υπάρχει και μας συνοδεύει όσα χρόνια και αν περάσουν. Αυτό είναι μία αλήθεια. Από την άλλη πλευρά, χθες το πρωί που έφτασα εδώ και μπήκα και είδα το τόσο όμορφο σπίτι...ευχαριστώ τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτό. Το άγχος των πρώτων ημερών έγινε συγκίνηση, ευγνωμοσύνη, έγινε χαρά. Που αν μπορούσα να σας χτυπήσω την πόρτα θα ήθελα να σας τη μεταδώσω», είπε μεταξύ άλλων.

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας λοιπόν όπως μας καλωσόρισε η Ελένη, έκανε τη διαφορά με την εμφάνισή της λίγο πριν δεχθεί την ανθοδέσμη που είχε στείλει ο σύζυγός της Παύλος Πετρουλάκης για το γούρι της αρχής.

Δεν ακολούθησε την πεπατημένη, με τις παρουσιάστριες να ντύνονται στα λευκά στις πρεμιέρες (η μόνη εξαίρεση ήταν η Ελένη Μενεγάκη στα γαλάζια) και επέλεξε ένα κόκκινο (της φωτιάς σύνολο).

Ένα έξωμο φόρεμα Blu Marine με Louboutin κατακόκκινες γόβες με μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο δέσιμο.

Λίγο πριν την πρεμιέρα η Ελένη Τσολάκη γιόρτασε 6 χρόνια δίπλα στον άντρα της ζωής της

Δεν ήταν η μόνη διαφοροποίηση στην εκπομπή. Η Ελένη κάθισε δεξιά στο μεγάλο τραπέζι του πάνελ, θέση που δεν προτιμούν αρκετοί σκηνοθέτες και παρουσιάστριες σε άλλες εκπομπές. Το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό, μας θύμισε αρκετά βέβαια το σκηνικό του Καλοκαίρι#Yes.

https://www.instagram.com/p/Cwfp8vCo7oU/

Όσο για τη θεματολογία, χρησιμοποιήθηκε μία κλασσική συνταγή πρωινού με αρκετά αποκλειστικά που αφορούν στην τηλεόραση, εκπομπές του Open και ανταγωνιστικές, αλλά και με πρωτογενή θέματα (συνέντευξη Μαίρης Χρονοπούλου πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο).

Η Ελένη βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα φέτος ανταγωνιστική ζώνη. Είναι μία καλή παρουσιάστρια και έχει δημοσιογράφους που έχουν «τρέξει» χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ και όχι μόνο στην τηλεόραση. Σήμερα είδαμε ένα μικρό δείγμα γραφής.