Η Δούκισσα «έσβησε» με το look της την Jenner: Η κίνηση της Kendall που ενόχλησε τους followers  

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δούκισσα «έσβησε» με το look της την Jenner: Η κίνηση της Kendall που ενόχλησε τους followers  

«Ήταν αγένεια»: Η συνάντηση της Δούκισσας Νομικού με την Kendall Jenner στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. 

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στο Παρίσι στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας και έκανε catwalk για γνωστή εταιρεία καλλυντικών. Στην ίδια εκδήλωση είχε την ευκαρία να γνωρίσει την Kendall Jenner και η μεταξύ τους συνάντηση όπως αποτυπώθηκε και φωτογραφικά, προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις από τους followers της. Κυρίως από μία αμέλεια της Αμερικανίδας celebrity και διάσημου μοντέλου.

https://www.instagram.com/reel/Cx5qMynNn9D/

«Είσαι πολύ πιο όμορφη από εκείνη»

Ένα παραμυθένιο σκηνικό κάτω από τoν πύργο του Άιφελ στήθηκε για το catwalk της L’Oréal στο οποίο συμμετείχε και η Δούκισσα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Εβδομάδα Μόδας. Για να βρεθεί δίπλα σε πολύ γνωστές διεθνείς σταρ, αφού στο ίδιο event περπάτησε τόσο η ηθοποιός Helen Mirren, όσο και η Eva Longoria και η Camila Cabello. Η δικιά μας Δούκισσα Νομικού ήταν πανέμορφη με δημιουργία Elie Saab.

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ένα μεγάλο throwback και οι fans έδειξαν τον ενθουσιασμό τους

https://www.instagram.com/p/Cx37j1tNhR5/

Ευγνώμων δήλωσε για αυτή την εμπειρία στην ανάρτησή της στο Instagram από τη λαμπερή βραδιά. Κάθε μοντέλο θα ήθελε να είναι στη θέση της.

Η Δούκισσα είχε την ευκαιρία στην ολιγοήμερη παραμονή της στη γαλλική πρωτεύουσα λόγω της εκδήλωσης, να συναντήσει πολύ γνωστά top models, ηθοποιούς αλλά και celebrities. Όπως την Kendall Jenner με την οποία άλλωστε βρέθηκαν στην ίδια πασαρέλα. Αλλά αυτή η συνάντηση στο backstage των εκδηλώσεων και των επίσημων παρουσιάσεων, όπως την αποτύπωσε η ίδια, έφερε κάποιες αντιδράσεις από τους Έλληνες followers της.

https://www.instagram.com/p/Cx7iFI2Npxe/

Οι οποίοι και παρατήρησαν δύο σημαντικές λεπτομέρειες. Αφενός ότι η δικιά μας Δούκισσα ήταν ομορφότερη, φυσική και ανεπιτήδευτη, αφετέρου πως η Αμερικανίδα influencer και μοντέλο την ώρα που κάνει χειραψία μαζί της, δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα της.

doukissaxeirapsia.png

Ένα μικρό παράπτωμα και μία κίνηση αγένειας η οποία ωστόσο δεν έμεινε απαρατήρητη από τους φανς.

Δεν είχαν και άδικο. Βασικός κανόνας του Savoir Vivre είναι αυτός.