Ο Γιώργος Λιανός θα παντρευτεί ξανά και μια γυναίκα σαν την Κωνσταντίνα Καραλέξη δεν την αφήνεις

Ο Γιώργος Λιανός θα παντρευτεί ξανά και μια γυναίκα σαν την Κωνσταντίνα Καραλέξη δεν την αφήνεις

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη φαίνεται πως δεν θα αρκεστούν στο σύμφωνο συμβίωσης και θα κάνουν ένα γάμο όπως ακριβώς τον θέλουν! 

Μόλις πέρσι, ο Γιώργος Λιανός, ο παρουσιαστής του Survivor αλλά και του I am a celebrity, get my out of here, αποκάλυψε το σύμφωνο συμβίωσης που έχει κάνει με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ένας γάμος ακόμα για τον Γιώργο Λιανό

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστούμε που ήρθατε. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είχε πει ο Γιώργος Λιανός στον Fipster.

https://www.instagram.com/p/CpJBrzlJQw3/

Κι ενώ όλοι φαντάστηκαν πως αφού έχει ήδη βαφτιστεί η 2,5 ετών κόρη του ζευγαριού Βαλέρια - Ασημούλα, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην Real όπου και αποκάλυψε πως στα σχέδια του είναι ένας γάμος ακόμα.

«Θα παντρευτώ! Όταν γίνει θρησκευτικός γάμος, θα γίνει γιατί απλά το θέλουμε σε δεύτερο χρόνο και με διαφορετικές συνθήκες. Το έχουμε σκεφτεί σε ένα νησάκι για πάρτη μας με 45 φίλους, οπότε το νιώσουμε. Δεν έχει σχεδιαστεί ακόμη κάτι».

Κι αν αναρωτιέσαι αν στα σχέδια του ζευγαριού είναι πέραν του γάμου και η απόκτηση ενός παιδιού, ο ίδιος εξηγεί πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση:

Όχι, όχι, όχι, όχι! Πόσες φορές το είπα; Πιο πολύ και από το ’40 ακούστηκε αυτό νομίζω ότι είμαστε αρκετοί. Βγάζουμε ομάδα για βόλεϊ.

Στην παραμονή του για περίπου 45 μέρες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο για το νέο ριάλιτι παιχνίδι στον ΣΚΑΙ που ξεκινάει την Τετάρτη 11/10, ο Λιανός δεν θα έχει μαζί του τα δύο κορίτσια του, μιας και η μικρή Βαλέρια- Ασημούλα θα πάει παιδικό σταθμό.

«Αυτή τη φορά δε θα με ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο», αρκέστηκε να πει ο παρουσιαστής χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CiSX6LWsmW7/

H εντυπωσιακή αλλά χαμηλών τόνων Κωνσταντίνα:

387332755_3505633603084909_264256784094198529_n.jpg

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη, διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά τη σχέση της με τα μίντια αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις και τις πολλές δημόδιες εμφανίσεις.

387317133_858982932560516_2720078233383308613_n.jpg

Λίγες πληροφορίες έχουν γίνει έτσι κι αλλιώς γνωστές για τη ζωή της αλλά η μεγάλη αγάπη για τον Λιανό δεν κρύβεται σε κάθε κοινή τους πόζα.

konstantina.jpg

Ξανθιά με αναλογίες μοντέλου, η Κωνσταντίνα προτιμά να ποζάρει με την μικρή Βαλέρια στα social media.

Ο Γιώργος έχει τρία παιδιά ακόμα την Αριάνα, τον Ιάσωνα και τον Κωνσταντίνο τα οποία έχει αποκτήσει με την Ανθή Ανδροτσάκη και για τους μήνες που λείπει στον Άγιο Δομίνικο, είχε και πέρσι αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μα όλα σου μοιάζουν;» απόρησαν όλοι βλέποντας τις νέες φωτογραφίες του Λιανού με τα 4 παιδιά του

https://www.instagram.com/p/Cv2fuffNOIr/

«Λείπω αρκετούς μήνες από την οικογένειά μου και το κενό δεν καλύπτεται μέσα από τις βιντεοκλήσεις. Τα παιδιά μου περιμένουν πώς και πώς να έρθει το Πάσχα για να έρθουν στον Άγιο Δομίνικο».