«Μα όλα σου μοιάζουν;» απόρησαν όλοι βλέποντας τις νέες φωτογραφίες του Λιανού με τα 4 παιδιά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Μα όλα σου μοιάζουν;» απόρησαν όλοι βλέποντας τις νέες φωτογραφίες του Λιανού με τα 4 παιδιά του

Ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει τις διακοπές του με τα τέσσερα παιδιά του και τη σύντροφό του Κωνσταντίνα κι όλοι είχαν να πουν για την ομοιότητά του μ' εκείνα.

Ο Γιώργος Λιανός ύστερα από ακόμα μια γεμάτη χρονιά στον Άγιο Δομίνικο με τους Survivors, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, την κόρη τους Βαλέρια - Ασημούλα αλλά και τα τρία παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα.

Για εκείνον τα παιδιά του είναι ο κόσμος του και γι' αυτό σε κάθε σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης προσπαθούσε - πέρα από τη μικρούλα που μαζί με τη μαμά της τον ακολουθούσαν στον εξωτικό προορισμό - να έχει και τα άλλα τρία παιδιά του μαζί, όταν αυτά ως μεγαλύτερα δεν είχαν υποχρεώσεις στο σχολείο τους.

https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL/

Το ταξίδι στην Ίμπιζα, οι νέες φωτογραφίες με τα παιδιά του και η ομοιότητα

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν και η Κωνσταντίνα Καραλέξη μετά τον τελικό του Survivor έκαναν οι δυο τους ένα ταξίδι στην Ίμπιζα, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και σαν δεύτερο «μήνα του μέλιτος» - αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι είχε υπάρξει πρώτο, μιας και το σύμφωνο συμβίωσης που έκαναν συνέπεσε με τη γέννηση της μικρής Βαλέριας.

Οι δυο τους, όπως είδαμε στα posts που δημοσίευσε εκείνος, πέρασαν όμορφες στιγμές, έκαναν τις βόλτες τους στην περιοχή, έφαγαν σε τοπικά μαγαζιά και απόλαυσαν τη νυχτερινή ζωή στην Ίμπιζα, ενώ είχαν και μια ευχάριστη συνάντηση με έναν Έλληνα εκεί, ο οποίος ήταν υπέυθυνος σε ένα από τα μαγιαζιά που επισκέφτηκε το ζευγάρι.

Γυρνώντας στην Ελλάδα το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε με νέες φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram ο Γιώργος Λιανός πήγαν με τη σύντροφό του οικογενειακώς στα Σύβοτα έχοντας μαζί και τα τέσσερα παιδιά του και μάλιστα, έκαναν εκδρομή και στον ποταμό Αχέροντα, όπου διασκέδασαν κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως είναι το zip line.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ωστόσο ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, όλοι οι followers του σχολίασαν πόσο πολύ του μοιάζουν και τα τέσσερα παιδιά.

Κι αν δεν σε έπεισαν οι προηγούμενες φωτογραφίες για την ομοιότητα του Γιώργου Λιανού με τα παιδιά του από τις φετινές διακοπές τους δες στην gallery πιο κάτω κι άλλες φωτογραφίες τους, που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει στα social media.