Rebecca Loos: Απάντησε στα σχόλια για την παράνομη σχέση με τον Βeckham με επικό τρόπο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Rebecca Loos: Απάντησε στα σχόλια για την παράνομη σχέση με τον Βeckham με επικό τρόπο
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Μετά τα όσα είπαν ο David και η Victoria Beckham στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη φημολογούμενη απιστία του, η Rebecca Loos δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια στα social media της αλλά κράτησε την ψυχραιμία της.

Είκοσι περίπου χρόνια μετά τις φήμες που ήθελαν τον David Beckham να είναι άπιστος στη Victoria και να έχει ερωτική σχέση με την προσωπική του βοηθό, τη Rebecca Loos, το δημοφιλές ζευγάρι αποφάσισε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά.

Όχι, τα πράγματα δεν έγιναν σε κάποια τυχαία κοινή τους συνέντευξη αλλά σε ένα από τα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ που προβάλλεται μέσω του Netflix για το φαινόμενο Beckham. Κι ενώ το ντοκιμαντέρ αφορά κυρίως την ποδοσφαιρική καριέρα του David, η ζωή του με τη Victoria δεν έμεινε ασχολίαστη και κάπως έτσι εκείνη για πρώτη φορά μίλησε για τη φημολογούμενη απιστία του συζύγου της πίσω στο μακρινό 2004. (Δες τι είπε εδώ και ποια είναι η ερωμένη)

Όλα ξεκίνησαν όταν η 26χρονη τότε, Rebecca Loos είχε ισχυριστεί εκείνη την χρονιά πως επί τέσσερις μήνες βρισκόταν σε σχέση με τον David Βeckham. Εκείνος απάντησε πως αυτός ο ισχυρισμός ήταν «γελοίος», ωστόσο η Rebecca ήταν πρόθυμη να καταθέσει ότι είχαν ερωτική σχέση και σε κάποιο πιθανό δικαστήριο, καθώς ανάμεσα στους ισχυρισμούς της ήταν πως γνώριζε κάτι για ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα του πρώην ποδοσφαιριστή, το οποίο μόνο αν είχε τέτοιου είδους σχέση μαζί του θα μπορούσε να το γνωρίζει. Αν αναλογιστεί κανείς πως η Victoria Beckham δεν βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό του στην Ισπανία, ένας τέτοιος ισχυρισμός, ειδικά και μετά από την απογοήτευση που είχε λάβει από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του, θα μπορούσε να έχει μια δόση αλήθειας.

Παρ' όλα αυτά κι ενώ στο ντοκιμαντέρ δεν ειπώθηκε ποτέ το όνομα της Loos - ούτε από τη Victoria, ούτε όμως και από τον David - το ζευγάρι προτίμησε να σταθεί στο πόσο δύσκολη ήταν εκείνη η περίοδος και για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για τον γάμο τους και όχι στο αν οι ισχυρισμοί της Rebecca τελικά ήταν αληθινοί.

Η Victoria ανέφερε πως παράλληλα με τη μεταγραφή του Beckham το 2003 στην ομάδα της Real Μαδρίτης - μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί λόγω της άσχημης εμφάνισής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο - είχε να διαχειριστεί και τη διαμονή της με τα παιδιά τους για κάποιο διάστημα σε μια χώρα, της οποίας δεν ήξεραν καν τι γλώσσα, ενώ παράλληλα έπρεπε κάθε μέρα να αντιμετωπίζουν και τα δημοσιεύματα του τύπου για την απιστία του Beckham αλλά και τους δεκάδες paparazzi έξω από το σπίτι τους.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν αισθανόμασταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Κάθε φορά που ξυπνούσαμε, νιώθαμε ότι υπήρχε κάτι άλλο. Και νομίζω ότι και οι δύο νιώθαμε ότι πνιγόμασταν». Και ο David Beckham όμως δήλωσε για τη Victoria και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει τότε: «Δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε όλο αυτό, ειλικρινά. Η Victoria είναι τα πάντα για μένα και το να βλέπω πόσο την πλήγωσα ήταν εξαιρετικά δύσκολο». Άλλωστε, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε πως κάθε μέρα ξυπνούσε άρρωστος από την όλη κατάσταση που βίωναν οι δυο τους.

Η αντίδραση της Rebecca Loos στα αρνητικά σχόλια μετά την προβολή του επεισοδίου

Και μπορεί τελικά ο David Beckham να μην αποκάλυψε, αν όντως υπήρξε ερωτική σχέση με τη Rebecca, ωστόσο οι fans που έχει με τη Victoria έσπευσαν να κάνουν την αρνητική κριτική τους στα social media της, για την ταραχή που έφερε στη ζωή του ζευγαριού τότε με τη δήλωσή της.

https://www.instagram.com/p/CxfXfw7MFTV/

Βέβαια, μαζί με τους επικριτές της στο προφίλ της βρέθηκαν και αρκετά άτομα για να τη στηρίξουν με μηνύματα του τύπου «Ελπίζω να είσαι καλά με την έννοια όλων αυτών που συμβαίνουν γλυκιά μου, και ειλικρινά ελπίζω να είναι όλοι ευγενικοί μαζί σου αυτές τις μέρες», στο οποίο το πρώην μοντέλο και πρώην βοηθός του ποδοσφαιριστή απάντησε με ένα emoji καρδούλα.

Ένα όμως σχόλιο «άγγιξε» λίγο παραπάνω την Ολλανδή. Κάποιος follower της έστειλε το εξής μήνυμα: «Μερικά από τα σχόλια εδώ είναι αηδιαστικά!!! Μείνε δυνατή. Έχεις μια όμορφη ζωή με την υπέροχη οικογένειά σου, η οποία σε αντίθεση με άλλους δεν χρειάζεται να καλύψει τα κενά της με το να εμπλακεί στο Netflix!!!». Εκεί λοιπόν, η ίδια απάντησε με αρκετά ψύχραιμο τρόπο πως «προσπαθεί να παίρνει τέτοιου είδους σχόλια με όσο περισσότερο χιούμορ μπορεί».

Και κάπως έτσι φάνηκε πως η ίδια, όπως είχε δηλώσει και τότε πριν από σχεδόν 20 χρόνια δεν θα αποκαλύψει τελικά κάτι δημόσια για τη σχέση που είχε - ή δεν είχε - με τον David Beckham, μένοντας στην άποψή της πως θα το κάνει αν χρειαστεί σε κάποιο δικαστήριο.

Άλλωστε, όπως και ο David Beckham, έτσι κι εκείνη πλέον μετά από τόσα χρόνια έχει την οικογένειά της, τα δυο παιδιά της - τον Magnus και τον Liam - με τον σύζυγό της τον Sven, τον οποίο γνώρισε στο ριάλιτι 71 Degrees North, και αυτοί είναι το μόνο που την απασχολεί. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η 45χρονη, έχει αλλάξει τελείως ζωή, επιλέγοντας να είναι δασκάλα yoga στη Νορβηγία. Βέβαια λέγεται πως την περίοδο που το σκάνδαλο είχε κάνει το γύρο του κόσμου, είχε βγάλει έως και 1 εκατομμύριο λίρες μέσω συνεντεύξεων και τηλεοπτικών ρόλων που σχετίζονταν με αυτό.