H Victoria και ο David Beckham επιτέλους μίλησαν για την απιστία

Πατούλια Κατερίνα
H Victoria και ο David Beckham επιτέλους μίλησαν για την απιστία
Invision

Η διάσημη ιστορία απιστίας του David Beckham εις βάρος της Victoria, από το μακρινό 2003, επιτέλους σχολιάστηκε από το ζευγάρι, με τρόπο που δεν περιμέναμε.

26 χρόνια τώρα, ο David Beckham και η αγαπημένη του Victoria έχουν ζήσει μια μεγάλη ιστορία αγάπης, με καρπούς της, τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε το ζευγάρι, τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και την Harper Seven!

Και με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ για το φαινόμενο Beckham στο Netflix, είδαμε επιτέλους και μια ιστορία που ο 48χρονος David και η 49χρονη Victoria δεν είχαν ποτέ σχολιάσει δημόσια ως σήμερα.

Η λαμπερή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στο Netflix:

Οι Beckham μαζί με τα παιδιά και τις νύφες τους πόζαραν πιο αγαπημένοι από ποτέ στο κόκκινο χαλί.

Και ήταν η πόζα του ζευγαριού από το backstage εκείνη που μας έδειξε πόσο καλά είναι μεταξύ τους παρά τα 26 χρόνια γάμου.

Στο Instagram, ο David χορεύει και η Victoria ξεσπά σε γέλια! Εκείνος μονολογεί τονίζοντας πως 26 χρόνια τώρα την κάνει να γελάει με τις χορευτικές του ικανότητες.

«Σε αγαπώ Victoria», καταλήγει εκείνος, με την Bechkam να ανταπαντά πως 26 χρόνια προσπαθεί να τον μάθει να χορεύει και καταλήγει τονίζοντας:

Και μπορεί το ντοκιμαντέρ να περιγράφει την καριέρα του David, εννοείται πως και η σχέση με τη Victoria μπαίνει στο μικροσκόπιο και το ζευγάρι μιλάει επιτέλους ανοιχτά για την απιστία του Beckham το 2003, με την προσωπική του βοηθό Rebecca Loos να τον κατηγορεί τότε πως απαντά τη γυναίκα του.

«Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, γιατί πίστευα πως όλοι είναι εναντίον μας. Πραγματικά πίστευα πως ο ένας ήταν αντίπαλος του άλλου, δεν ένιωθα πως έχουμε ο ένας τον άλλο και είναι λυπηρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο δύσκολο ήταν αυτό και πώς με επηρέασε, ήταν ένα τσίρκο και όλοι λατρεύουν το τσίρκο που φτάνει στην πόλη, εκτός κι αν παίζεις σε αυτό».


Ο David από την άλλη παραδέχτηκε:

«Δεν ξέρω πώς το ξεπεράσαμε όλο αυτό, ειλικρινά. Η Victoria είναι τα πάντα για μένα και το να βλέπω πόσο την πλήγωσα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αλλά ξέρουμε να παλεύουμε και εκείνη την περίοδο παλέψαμε ο ένας για τον άλλο, παλέψαμε για την οικογένειά μας»!

Ο Beckham εξήγησε πως στην περίοδο του σκανδάλου, ήταν άρρωστος κάθε μέρα αλλά ήξερε πως η σχέση του είναι τέτοια που πρέπει να τη σώσει.

Ο David και η Victoria παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1999 και έχουν τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn, 24,τονRomeo, 21, τον Cruz, 18,και την Harper, 12.

https://www.instagram.com/p/Cx-AFJJoUZJ/

5 φορές που ο David Beckham έκανε tattoo για την Victoria και μας έμαθε να μην μένουμε με τα λίγα