Η Χατζίδου παραδέχτηκε τον φόβο για τη θρομβοφιλία και έδειξε πώς η Μελίτα αφήνει «στίγμα» στο σπίτι

Η Χατζίδου παραδέχτηκε τον φόβο για τη θρομβοφιλία και έδειξε πώς η Μελίτα αφήνει «στίγμα» στο σπίτι

«Μου βγάλαν ότι έχω θρομβοφιλία και έκανα κάθε μέρα μία ένεση στην κοιλίτσα μου», είπε η Ελένη Χατζίδου μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Στιγμές από μία οικογενειακή Κυριακή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φανς η Ελένη Χατζίδου, η οποία εκτός από το mini Q&A για τον θηλασμό και την θρομβοφιλία, ανήρτησε σε stories και εικόνες από τις Halloween χειροτεχνίες της κόρης της, Μελίτας, του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου, αλλά και της νονάς της μικρής.

Ακόμα, η ευτυχισμένη μαμά και παρουσιάστρια ανέβασε σε story και ένα βίντεο με εικόνες από το σπίτι-παιχνιδότοπο που έχει δημιουργηθεί με τη σφραγίδα της Μελίτας, αλλά και τη συμβολή του Ετεοκλή, όπως δεν παρέλειψε να μας επισημάνει η Ελένη Χατζίδου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, μας ξεναγεί σε ολόκληρο το σπίτι της, ένα φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα, σε κάθε γωνία του οποίου η Μελίτα έχει αφήσει το στίγμα της, με παιχνίδια, κούκλες, παζλ και άλλους τρόπους ψυχαγωγίας της.

Μάλιστα, εκτός από τα stories, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε και σε post ένα βίντεο με Κυριακάτικες οικογενειακές στιγμές, οι οποίες περιλάμβαναν ζωγραφιές, Halloween χειροτεχνίες και μαγείρεμα. Το όμορφο βίντεο συνοδεύτηκε από το τραγούδι «Like Sundays» του Adam Selzer και από το hashtag #sundayfunday.

https://www.instagram.com/reel/Cyte-YatreA/

«Στην αρχή ήταν λίγο τρομακτικό το θέμα με την θρομβοφιλία»

Πιο αναλυτικά, σχετικά με τα ζητήματα θηλασμού και εγκυμοσύνης, η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε σε δύο πολύ συχνές ερωτήσεις που δέχεται στα social media. Η πρώτη από αυτές αφορά τον χρόνο που θήλασε, με εκείνη να απαντά: «Θήλασα 3,5 μήνες, έκανα αποθηλασμό με φυσικό τρόπο, δηλαδή, έβαλα σκόνη σε συνδυασμό με το δικό μου γάλα και τσουπ-τσουπ-τσουπ το κόψαμε».

Εκτός αυτού, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε και στη θρομβοφιλία, για την αντιμετώπιση της οποίας χρειάστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να κάνει ορισμένες ενέσεις στην κοιλιά, οι οποίες σε πρώτη φάση την τρόμαζαν. Όπως παραδέχτηκε: «Για τη θρομβοφιλία έκανα προγεννητικές εξετάσεις, μου βγάλαν ότι έχω θρομβοφιλία και έκανα κάθε μέρα μία ένεση στην κοιλίτσα μου. Στην αρχή ήταν λίγο τρομακτικό, πώς το κάνω, μη τυχόν το ξεχάσω. Συνήθεια είναι παιδιά, όπως παίρνω το χάπι μου για τον θυροειδή, έκανα και τις ενέσεις για τη θρομβοφιλία».

«Ξέρουμε ποιοι είναι τα “δύσκολα” παιδιά του χώρου»

Στη συνέχεια απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις. Η μία από αυτές αφορούσε την μητρότητα και το ενδεχόμενο να αισθάνεται τύψεις. Σχετικά με αυτό το ζήτημα απάντησε ότι «Το “δουλεύω” συνέχεια αυτό το κομμάτι! Τις ώρες που είμαι με το παιδί τις περνάω όσο παραγωγικά γίνεται και νομίζω αυτό έχει εν τέλει σημασία… Πρέπει να καταλάβει και το παιδί, όσο γίνεται φυσικά, ότι και οι γονείς έχουν τα δικά τους θέλω, τις δουλειές τους αλλά και έχουν ανάγκη ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους…».

xatzidou

Στη συνέχεια, απάντησε και στην ερώτηση «πιστεύεις ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο», λέγοντας πως «γενικά έχω αυτή τη φιλοσοφία ζωής… ότι τα άσχημα σε δυναμώνουν… Αλλά τα άσχημα, όπως αυτά συμβαίνουν αυτή την περίοδο και οι φρικιαστικές αυτές εικόνες που βλέπουμε παντού, πραγματικά δε χωράει το μυαλό μου για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνουν…».

xatzidou

Μιλώντας για την τηλεόραση, ακόμα, και για το αν έχει συναντήσει «κακά παιδιά», είπε «όχι, ευτυχώς! Στο τραγούδι ναι… Τα “δύσκολα” παιδιά πάντως λίγο πολύ όλοι, της δουλειάς τουλάχιστον, ξέρουμε ποιοι είναι…».

xarzidou

Σχετικά με τη δουλειά στην τηλεόραση, ένας ακόμα χρήστης του διαδικτύου τη ρώτησε «Γιατί όταν κάνετε ψηλά νούμερα κανείς δεν το γράφει ενώ όταν κάνετε χαμηλά παίζει παντού;», με τη Χατζίδου να απαντά με ένα σκεπτικό emoji.

387561904_186588444488499_2525328886338833759_n.jpg

Πηγή κεντρικής εικόνας: @eleni.hatzidou