Τα πλάνα τέλους του Νικηφόρου στον Σασμό, ο θρήνος και η οριστική απόφαση που παίρνει ο Αστέρης

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πλάνα τέλους του Νικηφόρου στον Σασμό, ο θρήνος και η οριστική απόφαση που παίρνει ο Αστέρης

Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το ανατρεπτικό επεισόδιο της Δευτέρας στον Σασμό, με τον θάνατο του Νικηφόρου. Ανοίγει πια, ένα νέο δραματικό κεφάλαιο στην ιστορία του επιλόγου της σειράς. 

Αν στην 3χρονη ιστορία του Σασμού, η δολοφονία του Στεφανή, ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική και η επανένωση Αστέρη και Αργυρώς, ήταν οι κορυφαίες στιγμές του, τότε από σήμερα θα προστεθεί και η δολοφονία του Νικηφόρου. Μπορεί να οφείλεται εν μέρει και σε δικό του λάθος, αλλά αυτή η απώλεια, είναι η σπίθα που θα ανάψει νέα φωτιά στη σειρά. Για αυτό το λόγο, ο Αστέρης παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Καθοριστική. Αναπόφευκτη.

Ο θρήνος της Βασιλικής και τα πλάνα με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο πλευρό του Νικηφόρου

Όπως ήδη σε είχα προιδεάσει, οδεύουμε προς ένα επεισόδιο όπου όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Σασμού συμμετέχουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο και αυτό ορίζει και ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη σειρά. Επί της ουσίας, από αυτό το επεισόδιο και μετά, οδηγούμαστε στην ουσία του επιλόγου. Στο κλείσιμο των εκκρεμοτήτων του πρώτου κύκλου.

Αθώο θύμα όλης της ιστορίας που θα εξελιχθεί σήμερα και τη Δευτέρα είναι η Βασιλική. Τη στιγμή που συγχώρησε τον Μαθιό, τη στιγμή που έγιναν οικογένεια με τον γιο του Νικηφόρο, όλα μαυρίζουν ξανά. Το πλάνο της αγωνίας στο νοσοκομείο για την τύχη του γιου της, τα λέει όλα στην αποκλειστική φωτογραφία που σου παρουσιάζω.

lalos_exclusiveQueen.gr.jpg

Στη σκηνή της δολοφονίας στο καφενείο συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές του Σασμού. Ο Νικηφόρος βγάζει το όπλο του, σημαδεύει τον Παύλο, τον τραυματίζει, αλλά ενώ όλοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν, ο Λάζαρος στην προσπάθεια να τον αφοπλίσει, τον τραυματίζει θανάσιμα.

Εκτός ελέγχου στον Σασμό: Η σκηνή που θα ξαφνιάσει, η βεντέτα και η απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί

Ο Αστέρης με την Αργυρώ που ήταν δίπλα του δεν πρόλαβαν να τον βοηθήσουν και να αποτρέψουν το κακό. Ούτε καν ο Μαθιός και η Βασιλική. Ο Νικηφόρος έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρεται στο νοσοκομείο αιμόφυρτος και όπως βλέπεις η Αργυρώ με τον Αστέρη προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο.

1698396524641-409954176-nikiforos.jpg

Στην αγκαλιά της Βασιλικής θα αφήσει την τελευταία του πνοή ο Νικηφόρος και αυτή η σκηνή είναι συγκλονιστική. H κραυγή της ακούγεται παντού, όταν εκείνος την αποχαιρετά. Με τον Μαθιό πια καταρρακωμένο.

https://www.instagram.com/reel/Cy3-o4HCEvR/

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γίνεται η τρίτη γυναίκα της σειράς μετά τη Μαρία Τζομπανάκη και τη Μαρία Πρωτόπαππα που χάνει τον δικό της άνθρωπο εξαιτίας της βεντέτας. Η Πρωτόπαππα ως Μαρίνα, μπορεί να τη νιώσει καλύτερα μετά το θάνατο του γιου της Πετρή.

SASMOS..jpg

Όπως καταλαβαίνεις όλοι μένουν άναυδοι με τις εξελίξεις. Αλλά επειδή πια το ποτήρι ξεχείλισε και όλοι επί της ουσίας κινδυνεύουν από αντίποινα, ο Αστέρης με την Αργυρώ παίρνουν μία μεγάλη απόφαση για να προστατεύσουν τους ίδιους αλλά και τον μικρό τους γιο. Αποφασίζουν να φύγουν στην Αυστραλία και ανακοινώνουν την απόφασή τους.

Τι θα αλλάξει τα δεδομένα; Γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν θα λείψουν από τη σειρά ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Ο θάνατος του Λάζαρου και μία πρώτη πρωτοβουλία από τον παπά και τον αστυνόμο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Και έγκυος και δολοφόνος η Βασιλική του Σασμού: Το spoiler που ήδη αναστάτωσε το Twitter/X

Κυρίως όμως όταν η Βασιλική μάθει ότι είναι έγκυος. Σε όλα αυτά, η Εύα και ο Ανδρέας Βρουλάκης οργανώνουν τα νέα τους μυστικά σχέδια ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Η αναβίωση της βεντέτας είναι αυτό που τους συμφέρει στα δικά τους σχέδια αυτή τη στιγμή.

Πάντως η εγκυμοσύνη της Βασιλικής ίσως είναι και το αντίδοτο για τους τηλεθεατές που διαφωνούν με την τόσο δραματική εξέλιξη του τρίτου κύκλου. Είναι μία ευχάριστη νότα ανάμεσα σε πολλές δυσάρεστες.