Βασιλική και Μαρίνα στον Σασμό «γράφουν» το φινάλε του Ανδρέα και τιμούν τη μνήμη των παιδιών τους

Κατερίνα Μπούσιου
Βασιλική και Μαρίνα στον Σασμό «γράφουν» το φινάλε του Ανδρέα και τιμούν τη μνήμη των παιδιών τους

Η σκληρή σκηνή της Βασιλικής στον Σασμό και ο λόγος που δεν θα γίνει τελικά δολοφόνος. 

Μόνο ως εκρηκτική μπορεί να χαρακτηριστεί η τρέχουσα κατάσταση στην πιο δημοφιλή σειρά του prime time του Alpha. Γιατί στον Σασμό όλοι τα βάζουν με όλους και εντός ολίγων επεισοδίων και θα υπάρχουν ρήξεις και ασυμφωνίες χαρακτήρων. Δύο μάνες όμως έχουν όλους τους προβολείς πάνω τους. Η Βασιλική και η Μαρίνα παίρνουν εκδίκηση για τον θάνατο των παιδιών τους. Με πιο σκληρό τρόπο η πρώτη και με πιο ιδιαίτερο η δεύτερη. Και κάνουν κοινό μέτωπο κατά του Ανδρέα.

Η σκηνή της Βασιλικής που θα καθηλώσει και η κρυφή συμμαχία των δύο μανάδων

Η Μαρία Πρωτόπαππα και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι δύο ιδιαίτερες φυσιογνωμίες του Σασμού. Είναι οι δύο μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους λόγω της βεντέτας και αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο. Ο κύκλος πρέπει όμως να κλείσει. Να μην μείνουν εκκρεμότητες συναισθημάτων και μυστικών.

Η Βασιλική όπως έχεις ήδη δει, θέλει απεγνωσμένα εκδίκηση για τον Λάζαρο, τον άνθρωπο που σκότωσε τον Νικηφόρο της. Το πονηρό και έξυπνο σχέδιο της Καλλιόπης θα την φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο. Ακόμη και η αστυνομία δεν έχει προλάβει να επέμβει. Σε μία συγκλονιστική και αρκετά φορτισμένη στιγμή, θα τη δεις να τον σημαδεύει, έχοντας την Καλλιόπη στο πλάι της. Είναι έτοιμη να πατήσει τη σκανδάλη όταν ο Λάζαρος παραπατήσει από τον πανικό του και βρει τραγικό θάνατο χτυπώντας σε έναν βράχο.

Θάνατοι, χωρισμοί και εκρήξεις στον Σασμό και για όλα θα φταίει η συμμαχία Βασιλικής - Καλλιόπης

Υπάρχει λόγος προφανώς που δεν γίνεται στο σενάριο, δολοφόνος η Βασιλική. Γιατί είναι έγκυος στο παιδί του Μαθιού και αν ήταν φυλακή, θα δυσκόλευε πολύ τις καταστάσεις. Δεν θα γίνει και για έναν άλλο λόγο. Γιατί από εδώ και στο εξής θα προστατεύει με τον τρόπο της τον άντρα της από τον Ανδρέα Βρουλάκη. Και με τη φόρα δυναμισμού που έχει πάρει, θα βρίσκει λύσεις για όλα. Και θα έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση μαζί του.

Την δική της εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή της παίρνει και η Μαρίνα. Γιατί δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τελική εκδίκηση μόνο ότι ο Αστέρης έμεινε ένα χρόνο στη φυλακή για τη συμπλοκή τους. Αφού μείνει εμβρόντητη με την εξομολόγηση της Θοδώρας πως εκείνη με ένα ψέμα προκάλεσε την οργή του Αστέρη, πρώτον κόβει κάθε επαφή μαζί της και δεν δέχεται τη συγχώρεση και δεύτερον αποδίδει τις ευθύνες στον Αντώνη. Και τον χωρίζει. Φυσικά και εκείνος είχε ευθύνη γιατί δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση και δεν πήρε τα μέτρα του μόλις η Θοδώρα κατέθεσε στο τμήμα.

Η Μαρίνα αποφασίζει να κόψει κάθε δεσμό αγάπης και φιλίας με όσους ήξεραν και δε μίλησαν. Και κάνει μία κίνηση ματ με τη συνάντησή της με τη Βασιλική για να θέσουν τα όρια τους κατά του Ανδρέα Βρουλάκη. Η κάθε μία ξεχωριστά βάζει τα όριά της, γιατί μετά τον θάνατο και του Λάζαρου εκείνος «ψάχνεται» ξανά για τη δική του απάντηση.

https://www.instagram.com/p/Czgv4YYN2qT/

Η Μαρίνα του θέτει τελεσίγραφο και ζητά βοήθεια από τον παπά και από όλους για να σταματήσει τις κινήσεις του. Η Βασιλική επίσης θα έρθει αντιμέτωπη μαζί του και θα του θέσει το δικό της τελεσίγραφο για να μην ενοχλεί τον Μαθιό.

Θυμήσου πως σε λίγα επεισόδια από σήμερα, οι δύο γυναίκες θα τον οδηγήσουν στο φινάλε. Στον μέχρι τώρα σχεδιασμό, γιατί όπως σε έχουμε ενημερώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν να παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο στη σειρά, αυτό προβλέπεται. Όχι με δολοφονία, αλλά με τιμωρία.

Οι δύο μεγάλες ανατροπές του Σασμού: Το μυστικό που μαθαίνει ο Αστέρης και η αποχώρηση Μπισμπίκη

Αν ωστόσο αιφνιδίως η παραγωγή της σειράς αποφασίσει να μεγαλώσει τον ρόλο του, θα έχουμε σεναριακές αλλαγές.