Στο σπίτι της Χριστίνας Αλούπη είναι πάντα Χριστούγεννα- Η παραμυθένια διακόσμηση και το glam δέντρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο σπίτι της Χριστίνας Αλούπη είναι πάντα Χριστούγεννα- Η παραμυθένια διακόσμηση και το glam δέντρο

Η Χριστίνα Αλούπη έχει μετατρέψει το σπίτι της σε ένα γιορτινό προορισμό. Το μεγάλο χιονισμένο δέντρο και η νέα φωτογραφία με τους γιους της.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Χριστίνα Αλούπη πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με τα δύο της παιδιά, ενώ ο σύζυγός της εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται στην Ατλάντα.

Το ζευγάρι έμενε τα τελευταία χρόνια στην Αμερική ωστόσο όπως φαίνεται έκριναν από κοινού πως η καθημερινότητα στην Ελλάδα θα είναι πιο εποικοδομητική για τους γιους τους. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είχε μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για το restart στη ζωή της και το πώς διαχειρίζεται την χιλιομετρική απόσταση με τον άντρα της, Κωνσταντίνο Κέφαλο.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή. Αναθεώρησα τα πάντα, όλη τη φιλοσοφία της ζωής και μου βγήκε από μέσα μου ότι δεν αξίζει για τίποτα να στενοχωριόμαστε. Η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας, ούτε από τη δουλειά, ούτε από τον σύντροφό μας, ούτε καν από τα παιδιά μας, θα τολμήσω να πω», είχε δηλώσει η Χριστίνα Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη.

H νέα φωτογραφία της Χριστίνας Αλούπη με τους γιους της

Πριν λίγες ώρες η Χριστίνα Αλούπη δημοσίευσε μερικά Instagram-stories και ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν είναι η φωτογραφία με τους γιους της (Ανδρέας και Αλέξανδρος-Παναγιώτης).

Το σπίτι στα βόρεια προάστια και η παραμυθένια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Η ηθοποιός και τα παιδιά της μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στα βόρεια προάστια και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της Χριστίνας Αλούπη στο Instagram πιθανότατα βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη της εποχή και κατάφερε να μεταμορφώσει το σπίτι της σε ένα γιορτινό προορισμό, βγαλμένο από παραμύθι.

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram και έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση με τους 39 χιλιάδες followers της.

Το απόγευμα της Κυριακής (10/12) η Χριστίνα Αλούπη χαλάρωσε στο σπίτι και πόζαρε μπροστά από το γιγάντιο χιονισμένο δέντρο που δεσπόζει στο σαλόνι της.

Γιρλάντες, λαμπάκια, καρυοθραύστες και γιορτινά διακοσμητικά βρίσκονται σχεδόν παντού στον χώρο, μετατρέποντάς τον σε χριστουγεννιάτικη όαση.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: aloupichristina