Αφού πήγε στο ίδιο πάρτι με τον DiCaprio, η Μαριέττα Χρουσαλά είδε και αγώνα NBA με τον σύζυγό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αφού πήγε στο ίδιο πάρτι με τον DiCaprio, η Μαριέττα Χρουσαλά είδε και αγώνα NBA με τον σύζυγό της

«Τον αναγνωρίζετε;» έγραψε η Μαριέττα Χρουσαλά στην ανάρτησή της από τον αγώνα του NBA που παρακολούθησε με τον Λέωντα Πατίτσα, στον οποίο βρέθηκαν και αστέρες του Hollywood.

H Mαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, μαζί με τα τρία παιδιά τους - την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο - τον τελευταίο καιρό μένουν στην Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, το ζευγάρι ταξιδεύει αρκετά συχνά στην Αμερική και την Αγγλία λόγω και των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στο Miami και αποκάλυψε το ρούχο που φόρεσε για πρώτη φορά

Oι #couplegoals στιγμές στο Μαϊάμι

Κάτι αντίστοιχο έγινε και το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρέθηκαν στο Μαϊάμι, με αφορμή το πάρτι που έκαναν στην πολυτελή έπαυλή τους ο επιχειρηματίας Wayne Boich και η σύζυγός του. Στο ίδιο πάρτι ήταν καλεσμένοι και αρκετοί stars του Hollywood, όπως ο Leonardo DiCaprio, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και λόγο σχετικά με το περιβάλλον, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ της Mαριέττας Χρουσαλά. Άλλωστε, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος όσον αφορά το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Μετά το πάρτι οι δυο τους παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι, όπως θα δεις και από τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά, κι έναν αγώνα NBA στην Νέα Υόρκη.

Εκεί δεν ήταν όμως μόνοι τους μεταξύ αγνώστων, αφού τον αγώνα παρακολούθησαν και ηθοποιοί του Hollywood. Γι' αυτό η Μαριέττα Χρουσαλά έβαλε κι ένα μικρό quiz στους followers της ρωτώντας τους αν κατάλαβαν ποιοι celebrities κάθονταν απέναντί της. Οι περισσότεροι απάντησαν σωστά, αφού ο Kevin Bacon και ο Idris Elba ήταν αυτοί που επίσης απολάμβαναν τον αγώνα.

Οι matchy matchy εμφανίσεις και τα ταξίδια

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας, κάθε φορά που βρίσκουν χρόνο προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο και με τα παιδιά τους αλλά και οι δυο τους σαν ζευγάρι. Γι' αυτό κάτι που τους αρέσει να κάνουν πολύ είναι να ταξιδεύουν κι όταν δεν είναι εφικτό αυτό να βγαίνουν σε κάποιο εστιατόριο για ένα ρομαντικό γεύμα.

Πάντως όσον αφορά τα στιγμιότυπα τόσο από τα ταξίδια τους όσο και από τις εξόδους τους αυτό που μπορεί κανείς να προσέξει είναι πως το ζευγάρι είναι πάντα αρμονικά ντυμένο με looks σε παρόμοιες αποχρώσεις ή που δένουν τέλεια μεταξύ τους κι αυτός είναι και ο λόγος που οι δυο τους μοιάζουν και σαν δυο σταγόνες νερό σε κάποιες φωτογραφίες. Άλλωστε, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως τα ερωτευμένα ζευγάρια όταν είναι πολλά χρόνια μαζί αρχίζουν να μοιάζουν ο ένας στον άλλο. Και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα συμπληρώνουν μαζί 17 χρόνια σχέσης.