Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στο Miami και αποκάλυψε το ρούχο που φόρεσε για πρώτη φορά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαριέττα Χρουσαλά ταξίδεψε στο Miami και αποκάλυψε το ρούχο που φόρεσε για πρώτη φορά

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρίσκονται στις ΗΠΑ και δημοσιεύουν #couplegoals στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο κοσμοπολίτικο Miami βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας.

Η 40χρονη και ο 47χρονος μετρούν 13 χρόνια γάμου και μαζί με τα τρία παιδιά τους (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) ζουν διακριτικά την κάθε στιγμή, μακριά από τα media.

Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής πραγματοποιούν συχνά ολιγοήμερες αποδράσεις (τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων) με αγαπημένους φίλους. Στόχος του ζευγαριού δεν είναι άλλος από το να αποφορτίζονται και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν μαζί.

Ο Λέων Πατίτσας είδε το Βόρειο Σέλας από κοντά και τον ζήλεψε μέχρι κι ο κουμπάρος του

To ταξίδι της Μαριέττας Χρουσαλά στο Miami και η αποκάλυψη για τις ενδυματολογικές της επιλογές

Πριν λίγα 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε μερικές υπέροχες εικόνες στο Instagram, απευθείας από το Miami όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της και στενούς τους φίλους.

https://www.instagram.com/p/C0pLy9ruQcu/

Η 40χρονη επέλεξε μαύρο, βραδινό outfit και πόζαρε με χάρη μπροστά από ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποκαλύπτοντας πως φόρεσε για πρώτη φορά μέχρι σήμερα ολόσωμη φόρμα.

marietta_forma.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι προσεγμένη λεπτομερώς. Maxi φορέματα, αέρινες δημιουργίες, μονοχρωματικά σύνολα και εντυπωσιακά φορέματα με κρυστάλλους ή cut-outs είναι μόνο μερικά από τα ρούχα που η ίδια ξεχωρίζει και μπορεί να υποστηρίξει όπως καμία άλλη.

Λίγο αργότερα το ζεύγος Χρουσαλά-Πατίτσα και η παρέα τους έδωσαν το παρών σε live του Snoop Dogg που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Miami beach.

H Σταρ Ελλάς 2003 δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτή τη νυχτερινή έξοδο και μοιράστηκε αρκετά Instagram-stories από το live με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala