Οι καλύτερες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή πάνω στην πίστα

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή πάνω στην πίστα

Από το 2004 μέχρι και σήμερα, η Δέσποινα Βανδή μας χάρισε μια σειρά από εκθαμβωτικές εμφανίσεις σε κάθε της show. Επιλέξαμε αυτές που χαράχτηκαν μια για πάντα στη μνήμη μας και σας τις παρουσιάζουμε.

0480_DESPINA_VANDI_20122004
6137_VANDI_02122005
9777_DESPINA_VANDI_22122007
5461_DESPINA_VANDI_17042010
5432_DESPINA_VANDI_22102010
1987_DESPINA_VANDI_22102010

Είναι μία από τις διασημότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, με δεκάδες επιτυχίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους τόσο στη λαϊκή μουσική σκηνή όσο και στην pop. Είναι επίσης και μια από τις πιο εντυπωσιακές, καθώς διαθέτει αυτό το χάρισμα που τη θέλει όσο περνάνε τα χρόνια να γίνεται όλο και πιο όμορφη. Η Δέσποινα Βανδή, όμως, δεν έχει διαγράψει σημαντική πορεία μόνο στο πεντάγραμμο, αλλά και στη μόδα, καθώς κάθε της εμφάνιση, πάνω και κάτω από τη σκηνή, κάνει κάθε φορά όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της –πολύ σπάνια για τους λάθος λόγους.

Κάναμε μια αναδρομή σε όλες τις εμφανίσεις της πάνω στην πίστα και συγκεντρώσαμε τις έξι πιο εμπνευσμένες και λαμπερές που κατάφεραν να μας κάνουν να χάσουμε τα λόγια μας. Παρ' όλα αυτά, όμως, καταφέραμε να βρούμε μερικά, και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω:

Rex – 2004
Αν η Madonna έβλεπε αυτή τη φωτογραφία θα χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο, καθώς η «μαθήτρια» κατάφερε να ξεπεράσει τη «δασκάλα». Το εκκεντρικό και σέξι look που προωθούσε η βασίλισσα της pop εκείνη τη περίοδο, κορμάκια στο χρώμα του δέρματος, κολάν, κορσέδες, μπότες και ξανθά μαλλιά, βρίσκει την τέλεια εφαρμογή πάνω στην Δέσποινα, συμπληρωμένο με τη δικιά της πινελιά και ένα attitude που δεν μπορεί παρά να ξεχωρίσει.



Rex – 2005
Θεατρικός αέρας, λίγο περισσότερο δράμα για το εφέ του –θεμιτού- εντυπωσιασμού και φωτιά στα κόκκινα. Ένα φόρεμα που έχει μείνει στη μνήμη μας τόσο για το αξεπέραστο στυλ του όσο και για τον «πόλεμο» που είχε ξεσπάσει τότε, όταν πολλοί βγήκαν και είπαν πως η Βανδή αντέγραφε μια παρόμοια εμφάνιση της Άννας Βίσση. Τέλος καλό όλα καλά όμως, και η Δέσποινα κατάφερε να φορέσει ένα τόσο απαιτητικό ρούχο, χωρίς να την «φορέσει» αυτό.



Διογένης – 2007
Η γοητεία του καμπαρέ και το ρετρό στυλ του ΄20 έρχονται και δένουν με τα μοντέρνα, μεταλλικά χρώματα κι ένα ζευγάρι τυρκουάζ peep-toes που δίνουν μια πολύ πιο φρέσκια προσέγγιση στο look, κάνουν αυτή την εμφάνιση της Δέσποινας μία από τις πιο αγαπημένες μας. Το παν, άλλωστε, είναι η φαντασία στο ντύσιμο.



Θάλασσα – 2010
Μια εμφάνιση με αρκετά κοινά στοιχεία με την προηγούμενη, που όμως, παρ' όλα αυτά, καταφέρνει να είναι εντελώς διαφορετική. Τα χρυσά κρόσσια που καλύπτουν το σμιλευμένο σώμα της Δέσποινας για να καταλήξουν σε ένα καυτό σορτσάκι σε συνδυασμό με τα πολύ μακριά, καστανά, μπουκλωτά μαλλιά της, δίνουν ένα λαμπερό και σέξι αποτέλεσμα, το οποίο, παρά το γεγονός πως αποκαλύπτει πολλά «προσόντα» της τραγουδίστριας, καταφέρνει να διατηρεί το στυλ και την κομψότητά του.



Vox – 2010
Ο ορισμός της «κλασάτης» εμφάνισης. Μια τουαλέτα που σου κόβει την ανάσα, σε έντονο φούξια-σχεδόν κόκκινο χρώμα, το ύφασμα της οποίας σε κάνει να θέλεις απεγνωσμένα να το αγγίξεις για να διαπιστώσεις αν είναι τόσο απαλό όσο φαίνεται. Το κόψιμο «γοργόνα» στο κάτω μέρος, είναι το κερασάκι σε μια πεντανόστιμη τούρτα.



Vox – 2010
Από τα πιο μοντέρνα, pop και νεανικά συνολάκια που έχουμε δει ποτέ να φορά η Δέσποινα και το οποίο θα βρίσκεται για πάντα στη καρδιά μας. Το τολμηρό πράσινο animal print δίνει ταυτότητα στο κατά τ' άλλα απλό φόρεμα, χωρίς να υπερβάλει αλλά κάνοντας τη δική του δήλωση, ενώ ο συνδυασμός του με μωβ γόβες στιλέτο, δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από μια βαθειά υπόκλιση.