Η Σίσσυ Χρηστίδου κάνει μία προσωπική ανασκόπηση για το 2023 με ένα εύστοχο post

Η Σίσσυ, αποφάσισε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να κάνει μία ανάρτηση δείχνοντας το αστείρευτο χιούμορ της. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, ξέρει να μας φτιάχνει τη διάθεση και να γεμίζει με χαμόγελα τα Σαββατοκύριακα μας μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», στο πλατό του Mega. Η Σίσσυ Χρηστίδου, αυτή τη φορά έκανε ένα σχόλιο για τις γιορτές με το οποίο ταυτιζόμαστε απόλυτα. Και δεν μας εμπνέει μόνο με όσα γράφει, αλλά και τις εμφανίσεις της. Τα χτενίσματα που επιλέγει είναι η καλύτερη πρόταση και για τα δικά σου festive looks.

«Επιβάλλεται να πιστέψουμε στον Άγιο Βασίλη»

https://www.instagram.com/p/C0rHznTonTS/

Η Σίσσυ θα είναι παρούσα κανονικά τις επόμενες μέρες με την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, οι οποίες και λόγω των ημερών θα είναι σε εορταστικό mood. Τα φετινά Χριστούγεννα, τα νιώθει η ίδια διαφορετικά. Αισιόδοξα μεν αλλά και με μία διάθεση πιο προσωπική. Και θα συμφωνήσεις και εσύ απόλυτα μαζί της, όπως και εμείς.

406453078_602803935304840_8847220323460835792_n.jpg

Η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους έχει τη μέγιστη σημασία στη ζωή της. Μας το έχει πει και το έχει αποδείξει με τη στάση της και τους λίγους και σταθερούς εδώ και πολλά χρόνια φίλους της.

Οι γιορτές για τη Σίσσυ σημαίνουν οικογένεια και αυτές οι μέρες θα τις περάσει μαζί με τα δύο της παιδιά, τον αδελφό της και την οικογένειά του, έχοντας πάντα φυσικά μαζί τους τον πατέρα τους Θοδωρή. Γιορτές όμως σημαίνουν διάθεση για party και αλλαγές στο look με κάτι διαφορετικό.

Η Σίσσυ, κάθε φορά επιλέγει τα πιο stylish χτενίσματα. Ένα ιδιαίτερο hairstyle, το οποίο θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, είναι το pouf hairstyle. Το poof hairstyle, είναι το χτένισμα που δίνει extra όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Ναι, είναι το χτένισμα που έρχεται πιο σύγχρονο και ανανεωμένο από τα 00's. Είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να προστεθεί σε ίσια μαλλιά, σε ponytails και σε buns, γι' αυτό θεωρείται ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσει τα γιορτινά looks. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις το poof hairstyle της Σίσσυς, για να πάρεις έμπνευση για τα δικά σου χτενίσματα τις ημέρες των γιορτών.

Photo Instagram @sissychristidou