Το στολισμένο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι το τέλειο #xmas inspo για τις φετινές γιορτές

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το στολισμένο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι το τέλειο #xmas inspo για τις φετινές γιορτές

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια της εγχώριας showbiz. Ο εντυπωσιακός χριστουγεννιάτικος στολισμός και οι ωραιότερες #familyphotos.

Εν μέσω πανδημίας η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ολικό restart, αφήνοντας την εντυπωσιακή μεζονέτα που έμενε τα τελευταία χρόνια με τους γιους της (Φίλιππο-Ραφαήλ, Μιχαήλ-Άγγελο) στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» είχε μοιραστεί πολλά πλάνα από τον χώρο της στο Instagram όμως τον Μάϊο του 2022 μετακόμισε στα Βριλήσσια και λίγο αργότερα μας έδειξε τα πρώτα στιγμιότυπα μέσα στο παραμυθένιο σπίτι της.

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου θα σε μεταφέρει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Πριν λίγα 24ωρα η 43χρονη οικοδέσποινα του MEGA, διοργάνωσε pizza night στο σπίτι με τα αγόρια της και απαθανάτισε τη στιγμή, χαρίζοντάς μας το πιο γιορτινό καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/C0hpbxFotyz/

Μαμά και γιοι φόρεσαν cozy πιτζάμες και απόλαυσαν το γεύμα τους υπό το led φως που εκπέμπουν τα αμέτρητα λαμπάκια που βρίσκονται στο σαλόνι. Γιορτινές γιρλάντες και το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεσπόζουν δίπλα και πάνω από το τζάκι, το οποίο χαρίζει ζεστασιά και αποτελεί αγαπημένο spot όλης της οικογένειας.

Η Βάσω Λασκαράκη με μια έξυπνη προσθήκη έκανε τη διακόσμηση του σπιτιού της άκρως φθινοπωρινή

Ένα γρήγορο scroll στο προφίλ της παρουσιάστριας αρκεί για να διαπιστώσεις πως τα Χριστούγεννα είναι παντού στο σπίτι της με τα φωτάκια και τα γιορτινά στολίδια να έχουν μετατρέψει τη μονοκατοικία σε παραμυθένιο σκηνικό.

https://www.instagram.com/reel/C0ZR9xpoxdc/

Στον χώρο θα δεις επίσης μια υπέροχη βιβλιοθήκη και το ενεργειακό τζάκι που επέλεξε η 43χρονη για την νέα της κατοικία. Το μόνο σίγουρο πως το σπίτι της παρουσιάστριας έχει εμφανείς boho επιρροές με τα ψάθινα καλάθια, το επιβλητικό κηροπήγιο και το εντυπωσιακό επιτραπέζιο βάζο να μας δίνουν έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/CcF_F8qIr-V/

Το υπνοδωμάτιο της Σίσσυς κυμαίνεται κι αυτό σε τόνους του λευκού, το οποίο όπως φαίνεται η παρουσιάστρια αγαπά ιδιαίτερα. Η ίδια επένδυσε σε ένα μεγάλο, άνετο κρεβάτι με λευκό κεφαλάρι τα οποία συνδύασε με ασορτί κομοδίνο και φωτιστικό.

https://www.instagram.com/p/CO-q43FLUaD/

Η αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας στεγάζεται σε ειδική ντουλάπα η οποία φυσικά διαθέτει καθρέφτη για τις Instagrammικές πόζες της Σίσσυς με το εκάστοτε outfit.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou