Από την Τανζανία στο Μπαλί η Χριστίνα Κοντοβά για τα Χριστούγεννα και στο πλευρό της φυσικά η Ada

Από την Τανζανία στο Μπαλί η Χριστίνα Κοντοβά για τα Χριστούγεννα και στο πλευρό της φυσικά η Ada

Και κάπως έτσι η Χριστίνα Κοντοβά, με τη συντροφιά της Ada, γίνεται expert των μακρινών ταξιδιών που για κάποιους φαντάζουν ένα όνειρο ζωής.

Σε έναν εξωτικό προορισμό επέλεξε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία μας έχει συνηθίσει σε εικόνες από ταξίδια στο εξωτερικό.

Η πετυχημένη σχεδιάστρια επέλεξε να περάσει τις τελευταίες διακοπές του 2023 στο Μπαλί, μαζί με την πρώην αθλήτρια του Μπιτς βόλεϊ και συγγραφέα, Έφη Σφυρή.

Από την παρέα, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η κόρη της Κοντοβά, Ada αλλά και την κόρη της Σφυρή, Φιλίππα.

Οι τέσσερις τους ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα 24ωρο το μαγευτικό ταξίδι τους στο νησί της Ινδονησίας και σήμερα το πρωί η Χριστίνα Κοντοβά μας «ξύπνησε» με μία υπέροχη εικόνα από τη Nusa Dua.

Η περιοχή Nusa Dua βρίσκεται νοτιοανατολικά του νησιού Μπαλί και είναι αρκετά τουριστική, αφού εκεί βρίσκονται τα περισσότερα και καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού.

Η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε και ένα post με αρκετές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα στο Μπαλί, την οποία πέρασε στη θάλασσα, με βουτιές και αγκαλιές με την Ada.

Τα περσινά Χριστούγεννα στην Τανζανία επιβεβαιώνουν ότι η Κοντοβά είναι πλέον ειδική στους εξωτικούς προορισμούς!

Καλοκαιρινά Χριστούγεννα είχε ζήσει και πέρυσι η Χριστίνα Κοντοβά, αφού μετά τον χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη, ήθελε να κάνει ένα restart και τα μακρινά ταξίδια ενδείκνυνται για αυτόν τον σκοπό.

https://www.instagram.com/reel/CmpIleFIJWq/

Έτσι, μαμά και κόρη είχαν πάει στην Τανζανία, όπου είχαν κάνει τα μπάνια τους στον Ινδικό Ωκεανό και μάλιστα η σχεδιάστρια είχε ανεβάσει στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από τις περιπέτειες τους.

https://www.instagram.com/p/CmmKa8zrsVa/

Από την Τανζανία, λοιπόν, στο Μπαλί και κάπως έτσι η Χριστίνα Κοντοβά γίνεται expert των ταξιδιών που για κάποιους φαντάζουν ένα όνειρο ζωής.

«3 χρόνια οικογένεια» είναι η Κοντοβά με την Ada και η Βάσω Λασκαράκη μάς θύμισε τι κοινό έχουν

2023 με Μπαλί και Μεξικό!

Το Μπαλί, ωστόσο δεν αποτελεί τον μοναδικό εξωτικό προορισμό που επισκέφτηκε η σχεδιάστρια το 2023, αφού το καλοκαίρι, μετά από μία εξόρμηση την Πάτμο, βρέθηκε στο Μεξικό.

Σε εκείνο το υπερατλαντικό ταξίδι επέλεξε να μην πάρει την Ada, αλλά να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης, «απαλλασσόμενη» για λίγο από τις υποχρεώσεις μίας μητέρας.

Πάντως, η Χριστίνα δύσκολα αποχωρίζεται την μικρή της αδυναμία, για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue είχε πει για την γνωριμία με την Ada:

«Είχα φοβερή ανυπομονησία και ενθουσιασμό, μέχρι να τη συναντήσω, αλλά όταν ήρθε η στιγμή της γνωριμίας μας, ήμουν φοβισμένη. Φοβόμουν, πώς θα με δει, πώς θα με νιώσει, πώς θα συνεννοηθούμε μέχρι να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα – εκείνη ακόμα έλεγε λίγες λέξεις στην τοπική διάλεκτο. Ένιωσα πολύ περίεργα γιατί συνάντησα για πρώτη φορά ένα παιδί – που δεν ήταν βρέφος – καταλάβαινε τα πάντα – και τα επόμενα λεπτά το πήρα αγκαλιά και έφυγα. Τα είχα χαμένα. Δεν ήξερα πώς να τη φροντίσω, με αποτέλεσμα να την ταϊζω συνέχεια. Τελικά μας έφερε κοντά ένα παιχνίδι. Κρατούσα ένα αρκουδάκι και εκείνη ήρθε και μου το πήρε από τα χέρια. Όταν την έβαλα στην κούνια να κοιμηθεί, μετά από λίγο άκουσα τραγούδια. Μπήκα στο δωμάτιο και την βρήκα να τραγουδάει».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ckontova