Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον αδερφό της τις ημέρες των Χριστουγέννων

Η Κατερίνα, επέλεξε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ένα έντονο κόκκινο ρούχο που την έβαλε αμέσως σε γιορτινό, cozy mood.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού, Κατερίνα Καινούργιου, αποφάσισε τις ημέρες των Χριστουγέννων να είναι δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Κατερίνα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πιο τρυφερές στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό, Πάνο, ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη «κατήγγειλε» το viral trend που βλέπουμε κάθε Χριστουγέννα & πολλοί ταυτίστηκαν

https://www.instagram.com/p/C1CeIIyozea/

Βλέποντας την παρουσιάστρια και τον αδερφό της με μια πρώτη ματιά ίσως δεν καταλάβαινες πως είναι αδέρφια, γιατί δεν έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, οι δυο τους έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και η αγάπη μεταξύ τους δεν κρύβεται. Η παρουσιάστρια, ευχήθηκε στους followers της «Καλά Χριστούγεννα», ενώ στη συνέχεια πλημμύρισε το προφίλ της με γιορτινές φωτογραφίες από το πατρικό της.

Σε τρυφερές στιγμές μαζί με τον αδερφό της

katerina_kainourgiou_aderfos.webp

Συγκεκριμένα, ανέβασε τον αγαπημένο της Ody (το σκυλάκι της) και τον αδερφό της Πάνο, στον οποίο έχει τρομερή αδυναμία. Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει πολύ καλές σχέσεις με τον αδερφό της και αρκετές φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε απογευματινές βόλτες στο κέντρο της πόλης.

Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, η Κατερίνα, επέλεξε να φορέσει ένα super γιορτινό χρώμα. Η Κατερίνα, φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα σε κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ξανθιά ή μελαχρινή. Επίσης, είναι το χρώμα που επικρατεί αυτές τις ημέρες παντού τριγύρο και μπορεί να σε βάλει αμέσως σε γιορτινό mood. Η Κατερίνα Καινούργιου, αποφάσισε να φορέσει το αγαπημένο της item μαζί με ασημένια σκουλαρίκια και πολύ έξυπνα δημιούργησε ένα τέλειο γιορτινό look, cozy και άνετο.

1703528932001-725213254-406201776_1068432094356636_9211827730763907480_n.jpg

Το κόκκινο φαίνεται να είναι από τα αγαπημένα χρώματα της Κατερίνας, καθώς το επιλέγει αρκετά συχνά στα καθημερινά looks της. Συμβολίζει το πάθος, τη φωτιά και τον έρωτα, ενώ γεμίζει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε βήμα.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από τον οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων, της αγαπημένης παρουσιάστριας, Κατερίνα Καινούργιου. Ρίξε μία ματιά...