Γιορτινό look με πουλόβερ: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο ζεστό σύνολο με κόκκινο ζιβάγκο

Γιορτινό look με πουλόβερ: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο ζεστό σύνολο με κόκκινο ζιβάγκο

Όλες πρέπει να έχουμε ένα κόκκινο Santa πουλόβερ.

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με το λαμπερό κόκκινο χρώμα. Μην ξεκινήσουμε τη γνωστή ιστορία για τον Santa Klaus και πώς αυτός έγινε κόκκινος. Το θέμα είναι ότι έγινε και ειδικά φέτος η χαρά μας είναι μεγάλη. Γιατί δεν θα αναγκαστούμε να αφήσουμε στην άκρη τα Xmas κόκκινα items της ντουλάπας μας, μιας και το κόκκινο είναι ίσως το πιο δυνατό και επίκαιρο χρώμα για το χειμώνα που έρχεται. Το είδαμε σε catwalks, στο street style αλλά και στα social media από όλα τα αγαπημένα μας κορίτσια της μόδας, οπότε αυτό θα πει κανονική επιτυχία.

katken-(10).jpg

Και μιας και βρισκόμαστε σε αυτό το ωραίο γιορτινό κλίμα, τι θα λέγατε να πάρουμε και ένα αντίστοιχα ωραίο κόκκινο πουλόβερ για τη χειμερινή συλλογή μας με πλεκτά; Πίστεψέ με είναι απαραίτητο και το ακόμη καλύτερο είναι ότι το κόκκινο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ξανθιά ή μελαχρινή. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ήδη βρει το δικό της αγαπημένο κόκκινο item και μας το παρουσίασε σε μία φωτογράφιση που έκανε για τον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram. Εκεί την είδαμε με ένα κόκκινο ζιβάγκο, με το οποίο πολύ έξυπνα δημιούργησε ένα τέλειο γιορτινό look, cozy και άνετο.

katken-(11).jpg

Τα 5 πιο επίκαιρα παντελόνια που θα φορέσουμε το χειμώνα -Ό,τι πιο chic

Το festive look της Κατερίνας Καινούργιου.

Πώς, λοιπόν, απογείωσε ένα κόκκινο ζιβάγκο η Κατερίνα Καινούργιου; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε για ένα χοντρό πλεκτό με μεγάλο λαιμό που έχει μέσα του και sparkly ασημένιες κλωστές, που του δίνουν μια διακριτική λάμψη.

https://www.instagram.com/p/C0gdObLIA7M/

Η Κατερίνα, λοιπόν, το φόρεσε με μία total glam φούστα με κρόσσια σε maxi μήκος, ένα ζευγάρι μπότες σε στυλ κάλτσας σε διαχρονικό μαύρο χρώμα, ενώ από πάνω φόρεσε και μία μεγάλη φαρδιά ζώνη με statement αγκράφα, που τόνισε έξυπνα τη μέση και έδωσε ένα 70s style σε ένα κατά τα άλλα σύγχρονο look. Ένας έξυπνος τρόπος να φορέσεις και εσύ το κόκκινο πουλόβερ σου για τις γιορτές, χωρίς να χρειαστεί οπωσδήποτε να βάλεις κάτι βραδινό.