Στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, ο Άγγελος Λάτσιος και η μικρή Μαρίνα κέρδισαν το φλουρί

Στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, ο Άγγελος Λάτσιος και η μικρή Μαρίνα κέρδισαν το φλουρί

Στην Άνδρο δεν κάνει κρύο και τρεις μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, το μεγαλύτερο και το μικρότερο παιδί της Ελένης Μενεγάκη έκαναν ένα ακόμ μπάνιο στη θάλασσα.

Πριν μερικές ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε τη σπιτική βασιλόπιτα που έφτιαξε, η οποία κάθε χρόνο προτιμά να είναι από τα χεράκια της φτιαγμένη. Εκεί, η παρουσιάστρια του Mega αναρωτιόταν ποιος θα είναι φέτος ο τυχερός που κερδίσει το φλουρί.

Η απάντηση ήρθε λίγες ημέρες αργότερα και σήμερα η Ελένη, μας αποκάλυψε πως ήταν το μεγαλύτερο παιδί της, ο πρωτότοκος Άγγελος Λάτσιος και η μικρότερη Μαρίνα Παντζοπούλου, τα δύο παιδιά της που κέρδισαν το φλουρί.

https://www.instagram.com/p/C1jfEnRN3Fn/

«Καλή χρόνια με υγεία, με αγάπη, με χαρές και επιτυχίες ! Επέλεξα αυτή την φωτό (πριν 3 μέρες στην Άνδρο ) για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Αγγελος και η Μαρινα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας!
Χρονια Πολλά ! #eleni @aggelos_latsios
@onar_andros #happynewyear #2024», έγραψε η Ελένη χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία που επέλεξε η Ελένη είναι φυσικά από το ξενοδοχείο του αγαπημένου της Μάκη στην Άνδρο και ο καιρός ήταν τόσο καλός που τα παιδιά της ποζάρουν με μαγιό στη θάλασσα.

Αυτό που παρατήρησαν οι fans είναι πόσο έχει μεγαλώσει η Μαρίνα και πόσο μοιάζει στην μπαμπά της. Τα σχόλια ήταν φυσικά πολλά.

Τελευταία η Ελένη αποφεύγει τις φωτογραφίες με τα παιδιά της στα social media ενώ πρόσφατα είχε εξομολογηθεί το πώς νιώθει όταν βλέπει τα social media των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/Csqs1Sco8UX/

Η Ελένη Μενεγάκη, προχώρησε σε μια αποκάλυψη λέγοντας πως και η ίδια πολλές φορές δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει αυτό που ακριβώς θέλει κάτω από τις αναρτήσεις των παιδιών της, οπότε μένει απλά στο να βάλει κάποιο emoji.

Κι αυτό ισχύει, όπως εξήγησε και για τα κορίτσια της, τη Βαλέρια και τη Λάουρα, οι οποίες έχουν ιδιωτικά τα προφίλ τους σε σχέση με τον Άγγελο και επί της ουσίας δεν θα έβλεπε κάποιος που δεν θα ήθελαν τα σχόλιά της, όπως για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος. Παρ' όλα αυτά, η παρουσιάστρια εξήγησε πως προτιμά να βάλει κάποιο emoji καρδούλα σαν σχόλιο γιατί θεωρεί πως θα είναι άβολο να γράψει κάτι πιο «μαμαδίστικο», αφού τα προφίλ των κοριτσιών της έχουν μόνο τους φίλους τους.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα social media των παιδιών της και το πώς αντιδρά σαν follower τους