Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα social media των παιδιών της και το πώς αντιδρά σαν follower τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα social media των παιδιών της και το πώς αντιδρά σαν follower τους

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τα social media των παιδιών της είναι κάτι που προβληματίζει κάθε γονιό.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκε η συνέντευξη του Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τη μαμά του μέσα από τα social media, με τα πιο θερμά σχόλια που μπορεί καμιά φορά να του κάνει εκείνη είτε μέσα από αναρτήσεις της είτε κάτω από τις αναρτήσεις τις δικές τoυ.

Για παράδειγμα, η Μαρία Τζομπανάκη - αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της - έχει αρκετές αναρτήσεις στο προφίλ της, με πρωταγωνιστές τον γιο της και τον εγγονό της και στην λεζάντα πάντα γράφει πολύ ωραία και ποιητικά λόγια, όπως για παράδειγμα σε αυτήν την φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη που είχε αναρτήσει στην οποία έγραφε: «Ο ήλιος εζωγράφισε το γαιτανόφρυδο σου !γυιέ μου!Να ζήσεις!».

https://www.instagram.com/p/CtHn1_DrYsh/

Παρ' όλα αυτά, όπως ανέφερε εκείνος στην «Ελένη»: «Με φέρνουν σε αμηχανία τα τρυφερά σχόλια της μητέρας μου στα social media, αλλά είναι γλυκό και σπάνιο».

Η εξομολόγηση της μαμάς Ελένης για τα social media των παιδιών της

Η συνέντευξη αυτή του ηθοποιού προβλημάτισε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία προχώρησε σε μια αποκάλυψη λέγοντας πως και η ίδια πολλές φορές δεν ξέρει αν πρέπει να γράψει αυτό που ακριβώς θέλει κάτω από τις αναρτήσεις των παιδιών της, οπότε μένει απλά στο να βάλει κάποιο emoji.

Κι αυτό ισχύει, όπως εξήγησε και για τα κορίτσια της, τη Βαλέρια και τη Λάουρα, οι οποίες έχουν ιδιωτικά τα προφίλ τους σε σχέση με τον Άγγελο και επί της ουσίας δεν θα έβλεπε κάποιος που δεν θα ήθελαν τα σχόλιά της, όπως για παράδειγμα ένας δημοσιογράφος. Παρ' όλα αυτά, η παρουσιάστρια εξήγησε πως προτιμά να βάλει κάποιο emoji καρδούλα σαν σχόλιο γιατί θεωρεί πως θα είναι άβολο να γράψει κάτι πιο «μαμαδίστικο», αφού τα προφίλ των κοριτσιών της έχουν μόνο τους φίλους τους.

Η αλήθεια είναι πως οι γονείς για να ακολουθήσουν και την εποχή των παιδιών τους και πως δεν «χάνουν» την επικοινωνία μαζί τους σε έναν κόσμο που πλέον λειτουργεί κυρίως διαδικτυακά, κάνουν λογαριασμούς στα social media και προσπαθούν να επικοινωνήσουν την αγάπη τους και από εκεί.

Η αναφορά της στην κόρη της και τη δημοσιότητα

Η Ελένη Μενεγάκη πάντως έχει αναφερθεί ξανά στα social media και τα παιδιά της. Αφορμή ήταν η κόρη της η 18χρονη Λάουρα, η οποία, όπως είχε αναφέρει, παρότι ενηλικιώθηκε, δεν επιθυμεί να δημοσιεύονται φωτογραφίες της.

Η ίδια είχε δώσει ένα παράδειγμα λέγοντας: «Με πέτυχαν προχθές με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών και χαίρομαι που με ρώτησαν αν επιθυμεί η κόρη σας να φαίνεται το πρόσωπό της και είπα «όχι, η Λάουρα ανεξαιρέτως ότι είναι 18 χρονών, δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της»! Σας ζητώ συγγνώμη για το 18χρονο κορίτσι μου, γιατί τώρα πια δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, μου έλεγε πως ζεις αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο… «παιδί μου νιώθω ελεύθερη» της είπα. Είχαμε πάει στο κέντρο και επειδή εμφανίστηκαν δύο με τρεις φωτογράφοι, έπαθε πανικό και μου είπε «δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 να βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά; Και της είπα πιστεύω ότι θα το σεβαστούν και εγώ θα το πω…».

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πάντως ότι η Ελένη Μενεγάκη στηρίζει έμπρακτα τις επιθυμίες των παιδιών της, αφού δεν έχει δημοσιεύσει κάποια φωτογραφία που να φαίνονται τα πρόσωπα των κοριτσιών της.