Ο Kanye West προκάλεσε κύμα οργής στα social media με τις άσεμνες φωτογραφίες της Bianca Censori

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Kanye West προκάλεσε κύμα οργής στα social media με τις άσεμνες φωτογραφίες της Bianca Censori
2020 Invision

Ο Kanye West έστρεψε πάνω του το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για όλους τους λάθους λόγους. Τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την δημοσιοποίηση προκλητικών φωτογραφιών της Bianca Censori.

Σάλο έχουν προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες οι αναρτήσεις του Kanye West στο Instagram, με τον 46χρονο να δημιουργεί για μια ακόμα φορά κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ράπερ θέλησε να δείξει στους θαυμαστές του πώς υποδέχθηκε τη νέα χρονιά δημοσιεύοντας άκρως προκλητικές φωτογραφίες της συζύγου του, Bianca Censori ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πώς ξεπέρασε κάθε όριο.

Οι προκλητικές φωτογραφίες του Kanye West και η αντίδραση των fans

Στα posts του Ye, η σχεδιάστρια δεν φορά τίποτα άλλο παρά ένα γούνινο σουτιέν και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο, προκαλώντας απορία και έντονες αντιδράσεις. Σε άλλη ανάρτηση η Censori ποζάρει μόνο με έναν κορσέ και τις fishnet κάλτσες της.

https://www.instagram.com/p/C1m3vVcpRw1/

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες έρχονται λίγες μέρες μετά τη δημόσια «συγγνώμη» του West για τα προσβλητικά αντισημιτικά του ξεσπάσματα. Πηγές ανέφεραν στα ξένα μέσα ότι η Bianca Censori φέρεται να έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά του συζύγου της και φοβάται ότι ο καλλιτέχνης τους θέτει σε άμεσο κίνδυνο.

H 10χρονη North West είναι κοριτσάκι του μπαμπά και προτιμά να μένει με τον Kanye West

Τα αρνητικά σχόλια των fans

Οι άσεμνες αναρτήσεις του Kanye West στο Instagram δεν έμειναν ασχολίαστες από τους θαυμαστές του, οι οποίοι καταδίκασαν αυτή την κίνηση και τον γενικότερο τρόπο σκέψης του 46χρονου.

Οι προκλητικές φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Bianca Censori συγκέντρωσαν χιλιάδες αρνητικά σχόλια με όλους να επισημαίνουν το κακό παράδειγμα που δίνει ο καλλιτέχνης στα παιδιά του. Εκατοντάδες σχόλια τόνιζαν πόσο φτηνό κακέκτυπο της Κim Kardashian δείχνει η σύζυγος του ράπερ, με τον ίδιο για την ώρα να αδιαφορεί για το κύμα οργής που ξέσπασε εναντίον του.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του Kanye West, «Vultures», με καθυστέρηση περίπου ενός μήνα.

Ανεπιθύμητος ο ράπερ για το προσωπικό ξενοδοχείου στο Miami- Τι συνέβη

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της PageSix η προκλητική συμπεριφορά του Kanye West κατάφερε να ενοχλήσει μέχρι και το προσωπικό του αγαπημένου του ξενοδοχείου στο Miami.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι security σχολίασαν αρνητικά τη συνήθεια του καλλιτέχνη να έχει επισκέπτες αργά το βράδυ. Αξιοσημείωτο είναι πως κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Art Basel» περίπου 15 αυτοκίνητα τύπου SUV πηγαινοέρχονταν γύρω από το πολυτελές ξενοδοχείο μέχρι τις 5 το πρωί, προκαλώντας αναστάτωση.

Πηγή κεντρικής: apimages.com