Ιωάννα Μαλέσκου: Tα λόγια που τη συγκίνησαν και το σχόλιο για την κόρη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ιωάννα Μαλέσκου: Tα λόγια που τη συγκίνησαν και το σχόλιο για την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στην καθημερινότητα και είναι έτοιμη να κατακτήσει τους fitness στόχους της. Οι φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς με την κόρη της.

Στις αγαπημένες της συνήθειες επέστρεψε η Ιωάννα Μαλέσκου, τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2024. Αμέσως μετά το τέλος των εορτών η παρουσιάστρια αποφάσισε να θέσει τους fitness στόχους της νέας χρονιάς και μέσα από το Instagram της μας δείχνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τους κατακτήσει.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια έχει βρει πλήρως τους νέους της ρυθμούς και όσο η κορούλα της μεγαλώνει εκείνη έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις. Στις 5 Μαΐου 2023 η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και έκτοτε απολαμβάνει την καθημερινότητα με την 7,5 μηνών κόρη της.

Φέτος η 34χρονη αποφάσισε να βρίσκεται μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό καθώς έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή του μωρού της και όπως η ίδια έχει δηλώσει θα επιστρέψει στους δέκτες μας όταν νιώσει απόλυτα έτοιμη.

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι «gym freak» και πάει παντού με την κόρη της

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς και όπως η ίδια έγραψε στο Instagram της προσπαθεί να «ξορκίσει» τις μικρές, διατροφικές ατασθαλίες που έκανε εν μέσω εορτών.

https://www.instagram.com/reel/C1p_FjjoZun/

«Από «πέρυσι» στο «φέτος». Σαν να μην πέρασε μια μέρα. 😂😅🙈Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Και πάνω που σκέφτομαι τι έχω φάει τις μέρες των γιορτών… Να σε ρωτάει η γυμνάστρια «Αν έφυγες» και εσύ να ακούς «Αν έφαγες» 😅😂 Δε θα μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, για το πώς εξελίχθηκε ο διάλογός μας. Θα αρκεστώ να πω «Καλά πήγε αυτό😂» κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», έγραψε με χιούμορ η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο πλευρό της βρισκόταν διαρκώς η κορούλα της, η οποία μέσα από το καρότσι παρακολουθούσε τη μαμά να εκτελεί τις ασκήσεις που της είχε προτείνει η personal trainer, Ιωάννα Λαουμτζή. Οι δύο γυναίκες είχαν έναν mini διάλογο με τη γυμνάστρια να επαινεί τη μαθήτριά της για την προσήλωση που έχει.

sxolio1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το 2023 κάνοντας γυμναστική με την κόρη της και εξομολογήθηκε κάτι

https://www.instagram.com/reel/C1e4tomo6ql/

Λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννα η 34χρονη έχει επιστρέψει πιστά στη fitness ρουτίνα της, κάνοντας καθημερινές προπονήσεις. Ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε ποτέ να γυμνάζεται, κάνοντας pilates και ασκήσεις κατάλληλες για εγκύους.

Μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης λίγες εβδομάδες πριν τον τοκετό η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί: «Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ. Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν, προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη».

Πηγή κεντρικής: imaleskou