Η Ελένη Χατζίδου δείχνει πόσο ευγνώμων είναι για το 2023 & άλλοι διάσημοι λένε το δικό τους «αντίο»

Η Ελένη Χατζίδου δείχνει πόσο ευγνώμων είναι για το 2023 & άλλοι διάσημοι λένε το δικό τους «αντίο»

Η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να «σημαδέψει» την τελευταία ημέρα του χρόνου με μία τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

Η τελευταία μέρα του 2023 έφτασε και οι λίγο πιο υπεραναλυτικοί από εμάς έχουμε ήδη κάνει τον απολογισμό μας, έχουμε δει ξανά και ξανά τις φωτογραφίες που τραβήξαμε φέτος, αναπολώντας στιγμές, καταστάσεις και ανθρώπους που μπορεί να μην είναι πια κοντά μας.

Έχουμε, ακόμα, ήδη κάνει μία ανάρτηση για το τέλος του έτους και αισθανόμαστε έτοιμη για τη νύχτα του αποχωρισμού.

Το ίδιο έχουν κάνει και αρκετοί celebrities, οι οποίοι ανέβασαν σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να αποχαιρετήσει το 2023 και να δείξει ευγνωμοσύνη για όσα αυτό της πρόσφερε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Για αυτόν τον λόγο, έκανε δύο αναρτήσεις.

Στις 30 Δεκεμβρίου ανέβασε μία φωτογραφία με τον Ετεοκλή Παύλου στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, γράφοντας στην περιγραφή:

«Τελευταία εκπομπή σήμερα για το 2023 και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που κάνουμε παρέα τα πρωινά και που μας στηρίζετε καθημερινά με την αγάπη σας!

Καλή χρονιά σε όλους, να χαμογελάτε κάθε μέρα και να είστε και να νιώθετε δυνατοί και ατρόμητοι! Καλή αντάμωση και πάλι στις 2 Iανουαρίου ζωντανά στο @breakfastatstarofficial και στο @starchanneltv».

https://www.instagram.com/p/C1b5LqFtK9Q/

Την τελευταία ημέρα του χρόνου, αποφάσισε να την «σημαδέψει» με μία τρυφερές οικογενειακές στιγμές, που έχουν γίνει πιο λαμπερές από το 2019, που ήρθε στον κόσμο η μικρή Μελίτα. Κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, η Χατζίδου έγραψε «Όμορφες οικογενειακές στιγμές λίγο πριν φύγει το 2023».

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού από την πλευρά της ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών με στιγμές που την έκαναν να χαμογελάσει μέσα στη χρονιά. «2023 σ’ ευχαριστώ για όλα τα χαμόγελα που μου χάρισες», έγραψε στην περιγραφή και μας έδωσε μία διαφορετική ιδέα και για την δική μας τελευταία δημοσίευση της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/C1erTq_raKe/

Κωστής Μαραβέγιας

Έναν ωραίο τρόπο να πει «αντίο» στο 2023 βρήκε και ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο γεμάτο με όμορφες στιγμές και αναμνήσεις της χρονιάς. «Καλή Χρονιά αδέρφια. Στα καλοκαίρια μας», έγραψε στην περιγραφή.

https://www.instagram.com/reel/C1gqgz4NXvM/

Josephine

Η Josephine από την πλευρά της μας έχει συνηθίσει στις hot εμφανίσεις και ακριβώς έτσι θέλησε να τη θυμάται το 2023.

https://www.instagram.com/p/C1elsbFMeLK/

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε τη γυμναστική ως το highlight της χρονιάς και για αυτόν τον λόγο ανέβασε ένα βίντεο από την τελευταία της προπόνηση, και την μουσική συντροφιά της Dua Lipa, γράφοντας στην περιγραφή «Η τελευταία προπόνηση της χρονιάς. Άντε και του χρόνου».

https://www.instagram.com/reel/C1e4tomo6ql/

Σε ένα ακόμα post, η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε πιο ξεκάθαρα το έτος, λέγοντας «Αν έκανα έναν μίνι απολογισμό του 2023, θα στεκόμουν στο ωραιότερο δώρο ζωής που μου έφερε. Την οικογένειά μου. Μπορεί αυτά που νιώθω να είναι πολλά και έντονα. Εσείς που με ξέρετε όμως (πια) καλά, θα καταλάβετε ότι θα προτιμήσω για ακόμα μια φορά (και στη λεζάντα) να είμαι λιτή, μετρημένη, διακριτική, χωρίς υπερβολές. Και να πω, «Όλος ο κόσμος μου, ΕΣΥ». Εύχομαι ολόψυχα υγεία και χαρές στο σπιτικό σας! 2024 φέρε μαζί σου μόνο χαρές, φως στις ψυχές και χαμόγελα! Χρόνια Πολλά»!

https://www.instagram.com/p/C1g8iZ_ojsI/

Dua Lipa

Και όσο η Μαλέσκου αποχαιρετά το 2023 με την μουσική της Dua Lipa, εκείνη από την πλευρά της κάνει διακοπές στην Ινδία, από όπου έστειλε ενα μήνυμα ευγνωμοσύνης για την χρονιά που πέρασε.

https://www.instagram.com/p/C1gkHOCshnX/

«Νιώθω τόσο πολύ τυχερή που τελείωσα τη χρονιά εδώ στην Ινδία. Ευχαριστούμε όλους τους υπέροχους ανθρώπους εδώ που μας έδειξαν τόση αγάπη, καλοσύνη, φιλοξενία και γενναιοδωρία. Αυτή η εμπειρία ήταν βαθιά ουσιαστική. Νιώθω τυχερή που είμαι μέσα και μέσα στη μαγεία με την οικογένειά μου όπου είχαμε τον χρόνο να εξερευνήσουμε, να ανασυνταχθούμε, να επαναφόρτισουμε και να επανεκκινήσουμε. Έτοιμοι για τη χρονιά που έρχεται. Τι χαρά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @eleni.hatzidou