Ο Ben Affleck βαριέται και αυτό βγαίνει προς τα έξω όσο κι αν διαφωνεί η JLo

Τζένη Ντεμιράι
Ο Ben Affleck βαριέται και αυτό βγαίνει προς τα έξω όσο κι αν διαφωνεί η JLo
Invision

Ακόμα κι αν είναι «πρόβλημα» οι εκφράσεις του Ben Affleck, αλήθεια, από πότε ενδιαφέρονται όλοι αν είναι καλά; Κι αν δεν είναι; Τι έχουν σκοπό να κάνουν γνωρίζοντάς το;

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck το βράδυ της 81ης απονομής Χρυσών Σφαιρών, όχι μόνο επειδή είναι ένα πολύ δημοφιλές ζευγάρι του Hollywood αλλά και λόγω της γλώσσας του σώματός τους, η οποία έστειλε «διφορούμενα» μηνύματα, σύμφωνα με το Hello.

Ο Ben Affleck παραβρέθηκε ως υποψήφιος στην κατηγορία «Καλύτερη Ταινία Μιούζικαλ ή Κωμωδία» για το Air, ενώ η σύζυγός του τον συνόδευσε στη μεγάλη βραδιά γεμάτη περηφάνεια.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Η Jennifer Lopez με custom Nicole & Felicia Couture (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Στο επίκεντρο του βρετανικού περιοδικού βρέθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος φάνηκε για ακόμα μία φορά «δυστυχισμένος» στα media.

Ο Inbaal Honigman, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, προσπάθησε να «αποκωδικοποιήσει» την είσοδο του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί, αναλύοντας τα σημάδια που προδίδουν την αλληλεπίδραση της σχέσης τους.

Μιλώντας στο Hello, ο Honigman ανέφερε ότι η Jennifer είχε αυτοπεποίθηση και άνεση, γεγονός που έγινε ορατό μέσω της γλώσσας του σώματός της, ενώ ο Ben Affleck είναι στεναχωρημένος και ανήσυχος.

https://www.instagram.com/reel/C10mPOWovzP/

«Το περπάτημα της Jennifer είναι ακομπλεξάριστο και με αυτοπεποίθηση, βαδίζει προς τα εμπρός ευέλικτη, με τους γοφούς της να κουνιούνται. Αυτός ο τύπος περπατήματος υποδηλώνει ότι η Jen θα ήθελε να τραβήξει την προσοχή πάνω της, νιώθει άνετα όταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της», εξηγεί ο Inbaal.

Ο ειδικός παρατήρησε, ακόμα, το χαμόγελο της Jennifer αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου της, που υποδεικνύουν την άνεση και την χαρά της.

Αντίθετα, η γλώσσα σώματος του Ben Affleck, δεν απέπνεε την ίδια ευχάριστη αύρα, σύμφωνα με τον ειδικό. «Το περπάτημα του Ben είναι άβολο και αμήχανο. Στέκεται με τους ώμους πίσω, με το κεφάλι ψηλά, πράγμα που δίνει την αρχική εντύπωση αυτοπεποίθησης, αλλά όταν του μιλάει η γυναίκα του, δείχνει έκπληκτος, σαν να τον έβγαλαν από μια ονειροπόληση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Inbaal.

«Γυρίζει και κοιτάζει το πρόσωπό της, συνοφρυωμένος. Αυτό υποδηλώνει ότι ανησυχεί, ότι δεν είναι σίγουρος και ότι δεν αισθάνεται απόλυτα άνετα εκεί», προσθέτει ο Inbaal.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με τον ειδικό, το γεγονός ότι ο Ben Affleck είχε τα χέρια του στις τσέπες προδίδει ότι αισθανόταν ένταση, ενώ συχνά φαινόταν στεναχωρημένος, αφού τα μάτια του και τα φρύδια του ήταν καθοδικά. «Αυτή η έκφραση, συνήθως, προδίδει δυστυχία ή δυσφορία», εξηγεί.

People-Lopez-Affleck

«Αυτή είμαι... τώρα» λέει η Jennifer Lopez σε μία ταινία ζωής με την υπογραφή του Ben Affleck

«Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον Ben, είναι καλά»

Μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, η Jeniffer Lopez μιλώντας στο Entertainment Tonight αναφέρθηκε στις συζητήσεις των media και του κοινού που σχετίζονται τις εκφράσεις του Ben, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Ben τα πηγαίνει μια χαρά. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τον Ben. Είναι καλά. Είναι χαρούμενος. Είναι εδώ, είναι υποψήφιος, χαλαρώνω, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο οι άνθρωποι πιέζονται τόσο».

Ποιο το πρόβλημά τους με τον Ben;

Η αλήθεια είναι ότι από τον χωρισμό τους το 2004 μέχρι και τον γάμο τους το 2022 τα μέσα ενημέρωσης αλλά και οι fans ασχολήθηκαν σε μεγάλο βαθμό με τη ζωή του Ben Affleck και της Jennifer Lopez.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η Jennifer πάντοτε έδειχνε ότι αισθάνεται άνεση με την προσοχή που της δίνεται σε δημόσιους χώρους. Ο Ben, όμως, δεν έχει τον ίδιο χαρακτήρα με την σύζυγό του και δεν αισθανόταν ποτέ ο εαυτός του σε δημόσιες εμφανίσεις, ούτε σε φωτογραφιες από παπαράτσι (που προφανώς καταλάβαινε ότι τον φωτογραφίζουν).

Στην πραγματικότητα, ο τρόπος με τον οποίο ο Ben Affleck αισθανθεί όταν όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του θα μπορούσε να δικαιολογήσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο κινείται στον χώρο.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά και χρήστες του διαδικτύου, ωστόσο, αντί να αποδώσουν τις άβολες κινήσεις και εκφράσεις του στην αμηχανία που του προκαλεί η υπερέκθεση ή στην... βαρεμάρα, ψάχνουν τρόπους να βρουν σημάδια δυστυχίας.

Τα Golden Globes ήταν απλώς μία αφορμή, αλλά όχι η μόνη, αφού ο Ben Affleck έχει ξανασχολιαστεί για τις εκφράσεις του προσώπου του. Για παράδειγμα, τον Μάιο του 2023, χρήστης του Twitter/X έγραψε αναρτώντας ένα βίντεο με τον Affleck και την Lopez: «Αυτός ο άνδρας φαίνεται στρεσαρισμένος»

Ενώ κάποιος άλλος, έγραψε τον Φεβρουάριο: «Όσο κακή μέρα κι αν έχεις, σου υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα δείχνεις τόσο μίζερος όσο ο Ben Affleck στα Grammys».

Αλήθεια, από πότε ενδιαφέρονται όλοι αν είναι καλά ο Ben Affleck; Κι αν δεν είναι; Τι έχουν σκοπό να κάνουν γνωρίζοντάς το;