«Αυτή είμαι... τώρα» λέει η Jennifer Lopez σε μία ταινία ζωής με την υπογραφή του Ben Affleck

Τζένη Ντεμιράι
«Αυτή είμαι... τώρα» λέει η Jennifer Lopez σε μία ταινία ζωής με την υπογραφή του Ben Affleck
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η Jennifer Lopez είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ αλλά και ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που υπογράφει ο σύζυγός της Ben Afleck μαζί με τον Matt Walton.

Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του «This Is Me… Now», του μουσικού άλμπουμ που οι μεγάλοι της θαυμαστές έπρεπε να περιμένουν 22 χρόνια για να το ακούσουν. Και η αναμονή δεν έχει τελειώσει, αφού θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ενθουσιαστεί όποιος έχει αδυναμία στην 54χρονη star, ωστόσο, τα νέα δεν τελειώνουν εκεί, αφού η JL κυκλοφόρησε και το δεύτερο Teaser του της ομώνυμης ταινίας-ντοκιμαντέρ.

This Is Me... Then και This Is Me... Now

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η Jennifer Lopez δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με το οποίο ενημέρωνε τους fans της πως «η μουσική εμπειρία ξεκινά στις 16.02.24».

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία για το άλμπουμ είναι απολύτως λογικό να υπάρξουν, αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι έχει να κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2002. Η Jennifer Lopez μας έλεγε This Is Me…Then και καταλήγει 22 χρόνια μετά, το 2024, να πει This Is Me… Now.

https://www.instagram.com/reel/C0JnIdjLbib/

Το σύντομο βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια δείχνει την ίδια να κάθεται μπροστά σε ένα τζάκι ενώ έξω βρέχει καταρρακτωδώς. Πετώντας ένα γράμμα στη φωτιά λέει: «Όταν ήμουν μικρή, αν κάποιος με ρωτούσε τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, η απάντησή μου ήταν πάντα... ερωτευμένη».

Το γράμμα έχει ημερομηνία 24 Δεκεμβρίου 2002 και φαίνεται να είναι από τον έρωτα της ζωής της, Ben Affleck, αφού είναι υπογεγραμμένο με ένα απλό «B».

«Η ζωή είναι δύσκολη αλλά εσύ είσαι γλυκιά», αναφέρει το σημείωμα. Και συμπληρώνει: «Ευχαριστώ για το δώρο. Ελπίζω να σου αρέσουν τα λουλούδια. Μου είπες ότι ποτέ δεν μπορείς να έχεις αρκετά. Σε πιστεύω».

Μία ταινία για τη Jennifer Lopez με την υπογραφή του Ben Affleck

Το απόσπασμα αυτό είναι από το teaser της ταινίας/ντοκιμαντέρ που αναμένεται να συνοδεύσει το νέο άλμπουμ της JL.

Το «This Is Me... Now: The Film», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime την ίδια μέρα με το άλμπουμ, στις 16 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζει «την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα πρωτοσέλιδα και αφορά την προσωπική ζωή της Lopez», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του film.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «η ταινία είναι μια οικεία, φανταστική και αφηγηματική αντανάκλαση του προσωπικού ταξιδιού αυτοθεραπείας και αυτοαγάπης. Η Lopez δημιούργησε έναν καθηλωτικό κόσμο όπου η μουσική και τα οπτικά συνυπάρχουν, αποκαλύπτοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και τους θριάμβους που πέτυχε. Οι θεατές θα γίνουν μάρτυρες της μεταμόρφωσης και της ευαλωτότητας σε κάθε καρέ».

Ο ρόλος του Ben Affleck είναι ενεργός, αφού υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Matt Walton και την ίδια την Jennifer Lopez φυσικά, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dave Meyers.

Παραγωγός είναι ο Nathan Scherrer και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina και Courtney Baxter για λογαριασμό της Nuyorican Productions.

Αυτή δεν είναι η μόνη συνεργασία τους

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez συνεργάζονται και για την ταινία «Unstoppable», η οποία διηγείται την ιστορία του Anthony Robles, ενός θρυλικού αθλητή που γεννήθηκε έχοντας ένα πόδι και κατέκτησε εθνικό πρωτάθλημα στο Arizona State University. Ο Affleck είναι παραγωγός της συγκεκριμένης ταινίας, ενώ η JL πρωταγωνιστεί.

«Τι πλάκα, τι χαρά να κάνεις κάτι μαζί της, να τη βλέπεις να είναι υπέροχη, να πηγαίνεις στη δουλειά με τη γυναίκα σου, να πηγαίνεις στη δουλειά με την καλύτερή σου φίλη», είχε δηλώσει ο Affleck στο CBS Sunday Mornings σχετικά με τη συνεργασία του με την Lopez, σημειώνοντας: «Αν δεν σου αρέσει αυτός με τον οποίο δουλεύεις, και αν έχεις δυσκολίες ή προβλήματα στη δουλειά, νομίζω ότι είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν κατάθλιψη, άγχος και πόνο στους ανθρώπους».

Εκτός αυτών, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στο ρομαντικό «Gigli» το μακρινό 2003, στην οποία πρωταγωνιστούσαν.

5 μαθήματα ζωής από την Jennifer Lopez για επιτυχία αλλά και αυτοβελτίωση