Τα 2 μεγάλα μυστικά προκαλούν στη Μάγισσα πόλεμο μεταξύ 2 αδελφών και έναν χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 2 μεγάλα μυστικά προκαλούν στη Μάγισσα πόλεμο μεταξύ 2 αδελφών και έναν χωρισμό

Ο Μάρκος μαχαιρώνει πισώπλατα τον Αντρέι ενώ η Κερασίνα αποκαλύπτει σε όλους για την κρυφή σχέση του Τζανή και της Μεταξίας. Στη Μάγισσα ξεσπά ένας άνευ προηγουμένου ενδοοικογενειακός πόλεμος. 

Θα βγουν τα μαχαίρια στη Μάνη και τη Μάγισσα από σήμερα και τι πιο σύνηθες να συμβεί όπως θα έλεγε και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο Μάρκος μετά τη μεγάλη μονομαχία με τον Αντρέι - η οποία θα λήξει χωρίς κανείς από τους δυο να πεθάνει - έχει να διαχειριστεί την αποκάλυψη δύο μεγάλων μυστικών. Και πια, ξεσπά ενδοοικογενειακός πόλεμος στους Λασκαραίους. Μία απιστία, η αληθινή ταυτότητα του Αντρέι και η απόμακρη Θεοφανώ, τον κάνουν να χάνει τη λογική του και την ψυχραιμία του.

Η Κερασίνα δεν θα φοβηθεί τελικά τη Μεταξία

Προμήνυμα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια στη Μάγισσα έχουμε ήδη λάβει από το προηγούμενο επεισόδιο. Αρχικά με τη μονομαχία του Μάρκου με τον Αντρέι για λόγους τιμής όταν ο δεύτερος του ομολόγησε πως αγαπά τη Θεοφανώ. Τα δύο παλικάρια της Μάνης ξιφομαχούν για τα μάτια της Θεοφανώς. Πριν όμως τους βρει ο θείος Κανέλλος (Νίκος Ψαρράς) ο Μάρκος θα έχει προλάβει να τραυματίσει τον Αντρέι, κάπως ύπουλα, αφού θα τον μαχαιρώσει πισώπλατα, αφού έχει πέσει κάτω στο χώμα προσπαθώντας να αποφύγει ένα χτύπημά του.

https://www.instagram.com/p/C2ppNF0IjvR/

Μετά θα ακολουθήσει ένα ντόμινο αποκαλύψεων και η οικογένεια των Λασκαραίων κινδυνεύει με διάλυση. Σου έχω ήδη αναφέρει πως ο Κανέλλος είναι εκείνος που θα αποκαλύψει σε όλους πως ο Αντρέι είναι παιδί του Τζαννέτου άρα και ξάδελφος του Μάρκου.

Ήρθε η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης στη Μάγισσα και ο Αντρέι γίνεται επίσημα Λάσκαρης

Όμως το καλύτερο αφορά τα δύο ζευγάρια. Τον Μάρκο με τη Μεταξία και τον Τζανή με την Κερασίνα. Η τελευταία αφού δεχθεί για μία ακόμη φορά απειλές από τη Μεταξία για να μην αποκαλύψει πως είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

Ενώπιον όλων των Λασκαραίων και εκείνη ως θυγατέρα μεγάλης οικογένειεας, παίρνει το θάρρος και λέει σε όλους για τον κρυφό δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας. Ο Μάρκος μπορεί να μην αγαπά τη γυναίκα του, αλλά η απιστία - μοιχεία, ήταν έγκλημα από μία γυναίκα εκείνη την εποχή, ακόμη και αν κατάγονταν από μεγάλη οικογένεια καπεταναίων. Η Δαμιανή θα πάρει το μέρος του γιου της, θα υπάρξει αναδίπλωση για να θολώσουν τα νερά και προς τον εμβρόντητο πατέρα Μιχαήλ, αλλά η Ρηνιώ θα πάρει το μέρος της Κερασίνας. Αυτό θα μετρήσει στον Μάρκο.

https://www.instagram.com/p/C0UVyj4sp1S/

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κερασίνα θα εγκαταλείψει τον σύζυγό της και θα βρει καταφύγιο στον πατρικό της πύργο. Θα επιστρέψει ωστόσο.

Μία τάση φυγής όπως θα δεις και στα επόμενα επεισόδια θα έχει και η Θεοφανώ, η οποία βλέπει πως τα πράγματα με τον Αντρέι και τον Μάρκο βαδίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.