Survivor: H αλλαγή στάσης του Σωτήρη Λαμάι προκάλεσε σχόλια ενώ ο Αλέξης Παππάς ψηφίστηκε άδικα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: H αλλαγή στάσης του Σωτήρη Λαμάι προκάλεσε σχόλια ενώ ο Αλέξης Παππάς ψηφίστηκε άδικα

Ο Νίκος Γκάνος ως τραυματίας «γλίτωσε» από το να βγει υποψήφιος, ενώ ο Σωτήρης Λαμάι ζήτησε «συγγνώμη» από τον Φάνη και τον Σταμάτη με τον κόσμο να σχολιάζει αρνητικά αυτή την αλλαγή στη στάση του.

Μετά το δεύτερο συμβούλιο της τέταρτης εβδομάδας του Survivor και τις δηλώσεις του υποψήφιου προς αποχώρηση Σωτήρη Λαμάι σχετικά με την «κλίκα» που υπάρχει μέσα στην ομάδα των Μαχητών με αρχηγό τον Φάνη, όλοι - όπως και η Κόκκινη ομάδα - περιμέναμε στο επεισόδιο της 30ης Ιανουαρίου να δούμε μεγάλες εντάσεις στους Μπλε.

Αντ' αυτού αν εξαιρέσεις τον σχολιασμό των όσων είπε ο Λαμάι από τον Σταμάτη - για τον οποίο είχε αφήσει να υπονοηθεί ο σχολιασμός «γλίτσας» μαζί με όλα τα άλλα που είπε - είδαμε να συμβαίνει κάτι απρόσμενο.

Το λεγόμενο «γύρισμα της μπιφτέκας»

Ενώ ο Σωτήρης Λαμάι φάνηκε πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και θα λέει αυτό που πιστεύει για την ομάδα του και τα διάφορα «παρεάκια», πήγε και βρήκε τον Φάνη και τον Σταμάτη και τους ζήτησε «συγγνώμη» καθώς όπως είπε ίσως κι αυτός υπερέβαλε στο συμβούλιο λόγω «πίεσης και άγχους».

Όπως καταλαβαίνεις η στάση αυτή του παίκτη των Μπλε, δίκαια θύμισε στο κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης την αμίμητη ατάκα του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor 2021 «γύρισε τη μπιφτέκα».

Ο Αλέξης Παππάς υποψήφιος

Όσον αφορά τα των υποψηφίων, η Κόκκινη ομάδα έχασε τον τρίτο αγώνα ασυλίας κι έτσι μαζί με τον Rob και τον Σωτήρη Λαμάι από τους Μαχητές που ήταν ήδη υποψήφιοι οι Διάσημοι θα έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη προς αποχώρηση. Για καλή τους τύχη βέβαια, MVP της εβδομάδας ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου κι έτσι εκείνος θα μπορούσε να ψηφίσει ακόμα έναν παίκτη από τους Μπλέ - όπως ήταν αναμενόμενο - για αν διεκδικήσει τη θέση του στο παιχνίδι.

Επειδή οι δύο υποψήφιοι ήταν ήδη άντρες η Κόκκινη ομάδα θα έπρεπε - όπως αργότερα και ο Σάββας - να ψηφίσουν προς αποχώρηση επίσης άνδρα.

Τρίτος υποψήφιος λοιπόν, βγήκε ο Αλέξης Παππάς - άδικα για πολλούς - αφού ο Νίκος Γκάνος είναι ο πιο αδύναμος από τους άντρες αυτή τη στιγμή στην ομάδα των Κόκκινων, ενώ το γεγονός πως έχει τραυματιστεί στο δάχτυλό του και δεν μπορεί να παίξει σε αρκετούς αγώνες παρά το «OΚ» των γιατρών είναι κάτι που φέρνει σε μειονεκτική θέση την ομάδα.

Βέβαια, αρκετοί σχολίασαν αρνητικά και το γεγονός πως ο Αλέξης Παππάς ψήφισε έναν τραυματία παρότι την προηγούμενη μέρα ουσιαστικά αυτό ήταν το επιχείρημά του για να θίξει την ομάδα των Μαχητών που έβγαλαν υποψήφιο τον Σωτήρη Λαμάι που επίσης είχε έναν μικρό τραυματισμό.

422664123_678506171159274_7946652353620808583_n.jpg

Την τετράδα των υποψηφίων ολοκλήρωσε ο Σταμάτης, τον οποίο πρότεινε ο Σάββας Γκέντσογλου, παρότι όπως ανέφερε στρατηγικά θα τον συνέφερε να ψηφίσει ον Φάνη που είναι ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών. Ο παίκτης των Διασήμων συνεχίζει να παίζει δίκαια το παιχνίδι και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι στιγμής έχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό να τον στηρίζει.