Η Gisele Bündchen αποχαιρέτησε τη μητέρα της με ένα συγκινητικό post και σπάνιες φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Gisele Bündchen αποχαιρέτησε τη μητέρα της με ένα συγκινητικό post και σπάνιες φωτογραφίες

Η Gisele Bündchen πενθεί την απώλεια της πολυαγαπημένης της μαμάς. Το τρυφερό μήνυμα και οι throwback οικογενειακές φωτογραφίες.

Δύσκολες στιγμές ζει τις τελευταίες ημέρες η Gisele Bündchen καθώς πριν λίγα 24ωρα η μητέρα της έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Όπως έγινε ευρέως γνωστό, η Vânia Nonnenmacher άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Porto Alegre την Κυριακή (28/01). H ίδια είχε κάνει εισαγωγή, μόλις δυο ημέρες πριν ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας την οικογένειά της στο απόλυτο πένθος.

Το συγκινητικό αντίο της Gisele στην μαμά της

Πριν λίγες ώρες η Gisele θέλησε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της με τον δικό της τρόπο, δημοσιεύοντας στο Instagram ένα καρουζέλ με σπάνιες, throwback φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/C2u7Yb4Olzf/

«Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ πια να σε αγκαλιάσω, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ήσουν ένας άγγελος στη γη, που πάντα βοηθούσε τους πάντες γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα. Σας ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης. Θα αγαπώ για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω σύμφωνα με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες πέντε καλύτερους φίλους για μια ζωή. Η αγάπη σου θα μας οδηγεί πάντα. Θα σε δω στα όνειρά μου. Σε αγαπώ ❤️», έγραψε το top model στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, η εκλιπούσα ήταν συνταξιούχος ταμίας σε τράπεζα και μεγάλωσε την Gisele και τα αδέρφια της σε μια «εργατική οικογένεια της μεσαίας τάξης» στην πόλη Horizontina της Βραζιλίας.

«Δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά», δήλωσε η Gisele μετά από μία αινιγματική ανάρτηση του Tom Brady

Εκτός από την 43χρονη Gisele, η Nonnenmacher είχε αποκτήσει άλλες πέντε κόρες: τη δίδυμη της Gisele, Patricia και τις Rafaela, Graziela, Gabriela και Raquel.

Το νοσοκομείο Moinhos de Vento εξέδωσε πριν λίγα 24ωρα ανακοίνωση στην οποία εξηγούσε ότι η Nonnenmacher πέθανε από καρκίνο ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο από τις 26 Ιανουαρίου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Gisele Bündchen είχε δηλώσει στο People ότι φροντίζει τους άρρωστους γονείς της, γεγονός αρκετά «σκληρό» για εκείνη και την οικογένειά της.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής η Bündchen τα τελευταία χρόνια κάνει διαλογισμό, γυμναστική και υγιεινή διατροφή ενώ έχει κόψει εντελώς το αλκοόλ και την καφεΐνη.

«Αν δεν είχα όλους αυτούς τους μηχανισμούς, θα γινόταν ακόμη δυσκολότερο. Θεωρώ πως μπορούμε όλοι να ταυτιστούμε εαυτό, διότι οι ζωές μας είναι γεμάτες σκαμπανεβάσματα», έχει δηλώσει η 43χρονη.

Πηγή κεντρικής: apimages.com