Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Gisele Bündchen μετά από μάχη με τον καρκίνο

Πατούλια Κατερίνα
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Gisele Bündchen μετά από μάχη με τον καρκίνο

Η μητέρα της Gisele Bündchen, Vania Nonnenmacher, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο σύμφωνα με την Page Six.

είχΜεγάλο πένθος για τη Gisele Bündchen, η οποία έχασε τη μητέρα της Vania Nonnenmacher, σε ηλικία 75 ετών και μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο GZH και όπως αναφέρει και η Page Six, το πάλαι ποτέ μοντέλο αποχαιρέτησε τη μητέρα του σήμερα, μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/CgW6zKTrd_Z/

Σύμφωνα με το περιοδικό, η 75χρονη είχε μπει για θεραπεία στο νοσοκομείο Moinhos de Vento στο Porto Alegre της Βραζιλίας. Η Nonnenmacher είχε αποκτήσει έξι κόρες, τη Rafaela, τη Graziela, τη Gabriela και τη Raquel, μαζί με τις δίδυμες Gisele και Patricia.

https://www.instagram.com/p/B3uYcdjg1v-/

Ο εκπρόσωπος του μοντέλου δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση του θανάτου της μαμάς της Gisele, η οποία συχνά φρόντιζε να εκφράζει και δημόσια την λατρεία για τη μαμά της.

«Είμαι αιώνια ευγνώμων για όλα όσα έκανες και κάνεις για εμάς. Σας ευχαριστούμε που πάντα μας αγαπάς, μας εμπνέεις και μας διδάσκεις. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες ζωή! Σ' αγαπώ τόσο πολύ», είχε γράψει σε ένα από τα ποστ η Gisele, ενώ υπήρξαν φορές που δημοσίευε πόζες της μαμάς της με την ίδια σε ταυτόσημη ηλικία και φαινόταν η μεγάλη ομοιότητα των δύο γυναικών.

https://www.instagram.com/p/CC_VgYYgaO1/

Mετά τον χωρισμό από τον Tom Brady η Gisele Bündchen βρήκε παρηγοριά στις αδερφές της

Η Gisele είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και ειδικά με την δίδυμη αδερφή της. Άλλωστε, μετά τον χωρισμό με τον Tom Brady, η 43χρονη είχε στραφεί στην οικογένειά της για στήριξη.

«Η Gisele ξοδεύει πολύ χρόνο για να συνδεθεί με την οικογένεια, να ασκείται, να διαλογίζεται και να διασκεδάζει με τα παιδιά της. Είναι απίστευτα δεμένη με τις αδερφές της, ιδιαίτερα με τη δίδυμη αδερφή της, στην οποία μπόρεσε να μιλήσει για όλα αυτά. Νιώθει ένα ιδιαίτερο δέσιμο και επικοινωνούν πολλές φορές την ημέρα. Όχι μόνο επειδή είναι η μάνατζέρ της, αλλά και ως αδερφές», έλεγαν πηγές από το περιβάλλον της τότε.