«Δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά», δήλωσε η Gisele μετά από μία αινιγματική ανάρτηση του Tom Brady

Τζένη Ντεμιράι
«Δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά», δήλωσε η Gisele μετά από μία αινιγματική ανάρτηση του Tom Brady

Ο πρώην της Gisele Bündchen, Tom Brady, ανέβασε ένα quote που αναφερόταν σε «καρδιές που εξαπατούν».

Η Gisele Bündchen αποδεικνύει ότι κάνει βήματα για την αυτοβελτίωσή της και αυτό θα σε εμπνεύσει σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσες να διαχειριστείς αντίστοιχές καταστάσεις.

Το 43χρονο supermodel, κατά τη διάρκεια ενός Q&A που έκανε με fans της στο Instagram την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να αντιλαμβάνεται τα «αινιγματικά» posts που πολλοί αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το αινιγματικό post του Tom Brady και το μότο ζωής της Gisele

Πιο αναλυτικά, η Gisele είπε στους ακολούθους της ποιο είναι το μότο που κυριαρχεί στη ζωή της αυτή την περίοδο:

«Έχω πολλά, αλλά νομίζω ότι αυτή την περίοδο μου αρέσει το: "Δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά". Πάνω σε αυτό δουλεύω. Επικεντρώνομαι σε αυτό τώρα».

Για την Page Six, αυτή η δήλωση σχετίζεται με το post του πρώην της, Tom Brady, ο οποίος έκανε λόγο για μία «ψεύτικη καρδιά που εξαπατά». Το σχόλιο της ειπώθηκε μόλις ένα μήνα αφότου ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα απόφθεγμα του Muhammad Ali όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, το quote αναφέρει:

«Η προσωπικότητα ενός ατόμου. Οι τρόποι ενός ατόμου. Οι σκέψεις του. Οι πράξεις του. Οι ενέργειές του. Βασίζονται όλα στην καρδιά του. Ένας άνθρωπος είναι η καρδιά του. Μια ψεύτικη καρδιά που εξαπατά σημαίνει και ένας ψεύτης που εξαπατά. Μια αξιολάτρευτη ελεήμων καρδιά σημαίνει και ένας αξιολάτρευτος ελεήμων άνθρωπος».

Το νόημα της ανάρτησης ήταν ουσιαστικά ότι μία ζωντανή καρδιά σημαίνει και ένας ζωντανός άνθρωπος, ενώ μία νεκρή καρδιά σημαίνει και ένας νεκρός άνθρωπος. Με άλλα λόγια, αν η καρδιά είναι καλή, ο άνθρωπος παραμένει επίσης καλός, κάτω από κάθε περίσταση, φτώχεια ή πλούτο.

tom-brady-posts-cryptic-quote-73945131.webp

Ο χωρίσμος και οι σχέσεις τους μετά από το διαζύγιο

Η ανάρτηση αυτή έγινε μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο χωρισμού με τη Gisele, με την οποία ήταν παντρεμένος 13 χρόνια.

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen χώρισαν τον Οκτώβριο του 2022, φιλικά και εκτιμώντας όλο το διάστημα που είχαν περάσει μαζί, σύμφωνα με δήλωση του πρώην ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, το supermodel είχε αναφέρει για το διαζύγιο:

«Με πολλή ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Tom και εγώ οριστικοποιήσαμε φιλικά το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσουν να είναι τα παιδιά μας, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε γονείς για να τους δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει».

Οι καλές σχέσεις, όμως, συνεχίστηκαν και στην πορεία, αφού η Gisele σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Μάρτιο του 2023 στο Vanity Fair, δήλωσε:

«Αν υπάρχει ένας άνθρωπος, τον οποίο θέλω να βλέπω ευτυχισμένο, πιστέψτε με, είναι εκείνος. Θέλω να πετύχει, θέλω όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα».

Gisele Bündchen και Tom Brady γιόρτασαν τα γενέθλια της 11χρονης κόρης τους με δύο τρυφερά posts

Πηγή κεντρικής εικόνας: @gisele