Η Κοραλία Καράντη στο Famagusta ξαναβρίσκει τον γιο της: H γυναίκα που ξέρει το μεγάλο μυστικό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κοραλία Καράντη στο Famagusta ξαναβρίσκει τον γιο της: H γυναίκα που ξέρει το μεγάλο μυστικό

50 χρόνια  μετά εμφανίζεται η γυναίκα που πήρε το μωρό της. Η Famagusta και το δράμα 3 γυναικών. 

Στο τρίτο από τα 24 συνολικά επεισόδια του Famagusta γίνεται και η σημαντική αποκάλυψη που αφορά στο δράμα της Χριστίνας 50 χρόνια πριν, όταν έχασε τον γιο της. Μία γυναίκα και η αδελφή της έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την εξαφάνιση και τώρα εμφανίζονται μπροστά της. Πώς όμως θα γίνει η επανένωση με τον χαμένο γιο της Μάικλ; Και γιατί ο Γιάννης Μπέζος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Χρήστο Λούλη;

Η συνέντευξη και το σημάδι

Ο Χρήστος Λούλης βρίσκεται πια στη δυσκολότερη θέση του, γιατί ως Μάικλ βρίσκεται ύποπτος για τη δολοφονία της Ελένης στο Famagusta. Κατά σύμπτωση όλα τα στοιχεία δείχνουν εκείνον, αλλά αφήνεται ελεύθερος γιατί δεν επαρκούν προς το παρόν για να κατηγορηθεί. Είπα προς το παρόν γιατί ο Θοδωρής που είναι και ο δολοφόνος θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να τον κατηγορήσουν και έτσι να φύγουν οι υποψίες από εκείνον.

Το δράμα του Famagusta & η Μεγάλη Εικόνα: Μπεμπεδέλη και Μάντολες συγκίνησαν ξανά το κοινό

Ο Στέφανος Μιχαήλ από την άλλη πλευρά, αποκάλυψε μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως θα συμβεί κάτι και θα αλλάξει όλη η ζωή του. Αυτό το κάτι λοιπόν, είναι η αποκάλυψη πως ο Μάικλ είναι αδελφός του. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορέσει τουλάχιστον στα φανερά να είναι εχθρός του.

Και όχι μόνο αυτό. Η αδελφή της κοπέλας που θέλει να βρει τον ένοχο, θα θελήσει να γίνει δικηγόρος της ο Γιάννης Μπέζος. Που είναι πατέρας του, αλλά κανείς δεν το ξέρει ακόμη, ούτε και ο ίδιος βέβαια. Kαταλαβαίνεις την τραγικότητα της ιστορίας, όταν πια ο Σέκερης αντιληφθεί ότι πολεμά το ίδιο του το παιδί.

Η αποκάλυψη αυτή για τον Χρήστο Λούλη, πως είναι δηλαδή ο χαμένος γιος της Κοραλίας Καράντη και του Γιάννη Μπέζου, θα καθυστερήσει λιγάκι. Υπάρχει ένα συναισθηματικό δίλημμα. Η γυναίκα που τον βρήκε, είναι η αδελφή της Σοφίας (Αιμιλία Υψηλάντη) και η οποία εμφανίζεται στην Κύπρο λόγω και της σύλληψης του Μάικλ.

Η Σοφία προσπαθούσε για χρόνια να κάνει ένα παιδ. Η αδελφή της, την ημέρα της εισβολής ήταν η γυναίκα που πήρε το παιδί από την Χριστίνα, θεωρώντας πως εκείνη είχε πεθάνει και στη συνέχεια το παρέδωσε σε εκείνη. Στο σημερινό επεισόδιο θα δει τη φωτογραφία της στο σπίτι της κατά τη συνάντησή τους και θα εκπλαγεί. Θα το πει στην αδελφή της, αλλά η Αιμιλία Υψηλάντη δεν μπορεί να απαρνηθεί τόσο εύκολα τον γιο της. Για αυτό προς το παρόν δεν θα φανερωθεί η αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/Cx7vKg7tNGV/

Με ένα πλάγιο όμως τρόπο η αλήθεια θα βρει τον Μάικλ από μόνη της. Η Χριστίνα έχει αποφασίσει να του δώσει συνέντευξη για την εισβολή (θα είναι πολύ συγκινητική η στιγμή) και εκεί θα αναφέρει το σημάδι στον ώμο του παιδιού. Κάτι που και ο ίδιος έχει. Αφήνει λοιπόν προς το παρόν την έρευνα για τους αγνοούμενους και ξεκινά έρευνα για το δικό του παρελθόν.

Η Αιμιλία Υψηλάντη είχε αποκαλύψει πως ο ρόλος της εξελίσσεται στη συνέχεια ως τραγικός: «Το πρώτο είναι ότι αποκτώ ένα μωρό. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή το μωρό δεν έχει κανέναν γονιό, αυτό είναι όλο. Δεν έχει πει στον γιο της όλη την ιστορία και θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που έχει ο ρόλος μου».