Η Χριστίνα Βραχάλη επέστρεψε στο πλατό και οι fans είπαν «Mama mia» με την εμφάνισή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Βραχάλη επέστρεψε στο πλατό και οι fans είπαν «Mama mia» με την εμφάνισή της

Η Χριστίνα Βραχάλη επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό άκρως ανανεωμένη. Το κομψό look, τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram και όλες οι φωτογραφίες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Πρωτόγνωρα συναισθήματα βιώνει εδώ και ενάμιση περίπου μήνα η Χριστίνα Βραχάλη, αφού στις 20 Δεκεμβρίου 2023 έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, το νεογέννητο θα πάρει το όνομα «Ειρήνη». Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η δημοσιογράφος του OPEN είχε περιορίσει τις αναρτήσεις στα social media και διατήρησε χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να κρύβει την προσμονή της να γίνει μαμά.

Η Χριστίνα Βραχάλη επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό πιο λαμπερή από ποτέ

Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή αθλητικογράφος έχει ξαναβρεί πλήρως τους ρυθμούς της καθημερινότητας, κάνοντας δυναμικό comeback στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, έχει ξεκινήσει πυρετωδώς γυρίσματα, με το glam squad της να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

braxali9.jpg

Φορώντας total black look, και συγκεκριμένα blazer dress, η παρουσιάστρια έδειχνε πιο fit και κομψή από ποτέ, μόλις ενάμιση μήνα μετά τον ερχομό της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/C2zZVclsQfb/

«Mammy (and her supporting team) is back. Καλό μήνα!», έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη στην ανάρτησή της.

Τα διακριτικά σκουλαρίκια και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της ολοκλήρωσαν το outfit με τον ωραιότερο τρόπο.

Τα αποθεωτικά σχόλια

Αρκετοί ήταν οι συνάδελφοι, φίλοι και fans της αθλητικογράφου που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της, επισημαίνοντας πόσο όμορφη και λαμπερή δείχνει.

sxolia.jpg

«Mama mia», «Παναγία και Χριστέ ένα μωρό! Με μωρό!», «απίστευτη», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

Η 1η βόλτα της Χριστίνας Βραχάλη με την κόρη της και το σχόλιο της Κοκκίνου που «ξεχειλίζει» αγάπη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πρόσφατα η Χριστίνα Βραχάλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και έγραψε: «Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την μαία μου που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι. Το μαιευτήριο για την οργάνωση, την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε μητέρα αυτές τις δύσκολες και σημαντικές ώρες… Την ξαδέρφη μας που μου κρατούσε το χέρι και μου σκούπιζε τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά…Την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα ματαιωμένο… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστερόσκονη τους ετούτες τις ώρες…Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια».

https://www.instagram.com/p/C1Oo2sisxHQ/

Πηγή κεντρικής: christina_vrachali