Ο πραγματικός λόγος που η Ελένη Τσολάκη έχει επιλέξει να μην αναρτά ποτέ εικόνες με τον σύζυγό της

Τζένη Ντεμιράι
Ο πραγματικός λόγος που η Ελένη Τσολάκη έχει επιλέξει να μην αναρτά ποτέ εικόνες με τον σύζυγό της

Σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Τσολάκη με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη δημοσιεύτηκαν την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Μπορεί η Ελένη Τσολάκη να είναι παντρεμένη με τον Παύλο Πετρουλάκη σχεδόν επτά χρόνια ωστόσο οι δημόσιες εμφανίσεις της μαζί του είναι ελάχιστες.

Μία από αυτές τις λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί ήταν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στο νυχτερινό κέντρο NOX, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

tsolaki-petroulakis.jpg

Στις εικόνες που τράβηξε ο Νίκος Δρούκας για το NDP το ζευγάρι φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετο και χαλαρό.

Αντίο φόρεμα! Η Ελένη Τσολάκη έχει την τέλεια εναλλακτική στα φορέματα των γιορτών

Απών ο Παύλος Πετρουλάκης από το προφίλ της Τσολάκη στο Instagram και σπάνιες οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους

Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» αποφεύγει να αναρτά εικόνες με τον αγαπημένο της, αφού έχει αποφασίζει να διατηρήσει αρκετά επαγγελματικό χαρακτήρα στο προφίλ της και σπανίως αναρτά εικόνες που δεν σχετίζονται με τη δουλειά ή τις συνεργασίες που έχει με εταιρείες στη δημοφιλή εφαρμογή.

Αν ανατρέξεις στο προφίλ της θα διαπιστώσεις ότι ελάχιστες φορές έχει δημοσιεύσει πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος. Μία από αυτές τις φορές, ήταν στις 4 Ιουνίου 2021, όταν πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της. Ενώ στις 28 Απριλίου της ίδιας χρονιάς μας έδειξε την βαφτισιμιά της.

Πέρα από την επιλογή της παρουσιάστριας να αποφεύγει να αναρτά εικόνες που αφορούν την προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Παύλος Πετρουλάκης δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, πέρα από την απουσία του από το προσωπικό της προφίλ, διαπιστώνουμε ότι ο σύντροφος της ζωής της είναι σχεδόν απών και από τα πρακτορεία ειδήσεων, στα οποία οι εικόνες του είναι ελάχιστες.

Συγκεκριμένα, οι ελάχιστες εμφανίσεις του στα πρακτορεία ήταν το 2020, το 2018 και το 2017.

Γιατί η Ελένη Τσολάκη δεν αναρτά ποτέ εικόνες με τον σύζυγό της στα social media

Τον Απρίλιο του 2023, μιλώντας στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γάμο της, η Ελένη Τσολάκη είχε αναφέρει «Με τον Παύλο είμαστε 7 χρόνια μαζί και το 2017 παντρευτήκαμε. Συνέβησαν πολλά ωραία, δύσκολα, άσχημα, άλλαξαν πολλά και επαγγελματικά και προσωπικά. Ένα χρόνο μετά τον γάμο μας έγραψαν ότι χώρισα. Σημασία έχει να είμαστε εμείς καλά».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2023 στο περιοδικό ΟΚ, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Παύλο Πετρουλάκη αλλά και στον λόγο που δεν αναρτά κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Όπως είπε, η γνωριμία τους έγινε όταν η Ελένη πήγε να αγοράσει ένα καινούριο κινητό τηλέφωνο, στην εταιρεία του Πετρουλάκη. «Με θυμόταν γιατί με είχε δει σε ένα μαγαζί στη Μύκονο όπου έπαιζα μουσική. Εντάξει, μια γυναίκα DJ δεν ήταν και το πιο συνηθισμένο πράγμα πριν από δέκα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια μιλώντας για εκείνη την ημέρα.

Σχετικά με τον λόγο που έχει επιλέξει να μη μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες με τον σύζυγό της είπε ότι είναι κάτι που δεν επιθυμεί ο ίδιος ο Πετρουλάκης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο ΟΚ απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Γιατί δεν είναι κάτι που θέλει εκείνος. Έχω πάρα πολλές στο κινητό μου που είμαστε μαζί, αλλά δεν αισθάνεται άνετα να τις ποστάρω. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει social media και δεν έχει συνηθίσει σε αυτή τη μορφή και το είδος της έκθεσης».