Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Dubai έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Dubai έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους

Με ένα απλό post στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου «απάντησε» στις φήμες για κρίση στον γάμο της.

Οι τελευταίοι μήνες είναι οι πιο γεμάτοι για την Αθηνά Οικονομάκου, αφού πέρα από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες πρωταγωνιστεί και στη φετινή σειρά του ΑΝΤ1, Ο Πρώτος από Εμάς.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή και στα social media, αφού πέραν του ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την δουλειά της είναι κι ένα «μέρος» όπου επικοινωνεί με τους followers της την καθημερινότητά της και τις όμορφες οικογενειακές στιγμές της.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε την απόφαση να χωρίσει και στο Πρώτος από εμάς έχουμε ανατροπή στις σχέσεις

Οι φήμες και η απάντηση

Γι' αυτό και η ίδια έδωσε την δική της «απάντηση» στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν στα media και ήθελαν τον τελευταίο καιρό να περνάει κρίση στη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο με ένα Instagram story της. Το ζευγάρι βρίσκεται στο Dubai και η φωτογραφία με τα ονόματά τους κατά το καλωσόρισμα έβαλε τέλος σε όλα λέγονται με διακριτικό τρόπο.

423105671_1060807101875953_6375965890416979944_n.jpg

Αυτό δεν είναι μάλιστα, ένα ταξίδι που κάνουν μετά από καιρό, αφού το να επισκέπτονται διάφορα μέρη είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα οικογενειακώς είναι κάτι που απολαμβάνουν πολύ.

Κάπως έτσι, οι δυο τους μαζί με τον Μάξιμο και την Σιέννα, είχαν ταξιδέψει και πάλι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι το φθινόπωρο του 2023.

https://www.instagram.com/p/CyOb1-cNiqd/

Στην εκπομπή Μαμά-δες τον περασμένο Απρίλιο η Αθηνά Οικονομάκου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί τόσο στη μητρότητα, όσο και στη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Είμαστε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες με τον άντρα μου. Υπήρχε μία κοινή βάση, το ίδιο νόμισμα στις δύο διαφορετικές όψεις. Ο Φίλιππος δεν είναι υπέρ των ορίων και του προγράμματος. Εγώ είμαι εντελώς το αντίθετο. Υπήρχε σύγκρουση και με τα παιδιά ειδικά. Με το πρώτο παιδί εγώ ήμουν παραπάνω πιεστική, του προγράμματος. Έχουμε έρθει ο ένας στο μέρος του άλλου, το θέλαμε πολύ, το παλέψαμε πολύ, το δουλέψαμε πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά στην Τζένη Θεωνά.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς δημοσιεύει η Αθηνά Οικονομάκου στο προφίλ της, εκείνη και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου το 2018 στη Μύκονο παρουσία συγγενών και φίλων και έχουν συμπληρώσει μαζί δέκα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου του 2017 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Έναν χρόνο μετά, τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος -Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα. Η κόρη τους Σιέννα-Ηλέκτρα, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021.

https://www.instagram.com/p/CwFWXS9tP5K/