Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε την απόφαση να χωρίσει και στο Πρώτος από εμάς έχουμε ανατροπή στις σχέσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε την απόφαση να χωρίσει και στο Πρώτος από εμάς έχουμε ανατροπή στις σχέσεις

Ο Έβαν κάνει ένα μεγάλο λάθος και ο Άλκης δείχνει υπομονή. Το δίλημμα παύει για την Κάτια και η Αθηνά Οικονομάκου ετοιμάζεται να γίνει μαμά στο «Ο Πρώτος από εμάς». 

Κανείς από την τηλεοπτική παρέα του «Ο Πρώτος από εμάς» δεν μπορεί να δηλώνει με άνεση στα επόμενα επεισόδια πως είναι ευτυχισμένος. Όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες και πρέπει να πάρουν αποφάσεις για να προχωρήσουν μπροστά. Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει μία σημαντική πρωτοβουλία, μετά από ένα εξίσου σημαντικό γεγονός που θα τους κλονίσει όλους. Ένα περίεργο και ύπουλο σχέδιο.

Ο Έβαν λέει ψέματα αλλά η Κάτια τον χωρίζει

Σε μία πολύ λεπτή γραμμή ισορροπούν οι σχέσεις στη σειρά ο Πρώτος από εμάς, μέχρι να καταλήξουμε στα πιο ευχάριστα που είναι η γέννηση του παιδιού της Κάτιας και του Άλκη αλλά και ο μεγαλοπρεπής γάμος της Έλενας και του Νικόλα που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Το γύρισμα αυτό κράτησε για 12 ώρες και θα το δούμε στα επεισόδια του επόμενου μήνα. Έχουμε όμως καταλάβει πως Δροσάκη και Τσιμιτσέλης θα γίνουν και επίσημα σύντομα ζευγάρι.

Ο γάμος της Δροσάκη, η εντυπωσιακή Οικονομάκου και οι δύο μεγάλες αλλαγές του Πρώτος από εμάς

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτά τα δύο ευχάριστα γεγονότα θα περάσουν αρκετές δυσκολίες οι ηθοποιοί. Διλήμματα, κρίσεις και εντάσεις. Αυτή η σειρά, όπως και το διεθνές format, στηρίζεται κυρίως στις εναλλαγές των συναισθημάτων. Και αυτό που πρέπει να συμβεί μέχρι το τέλος είναι να τηρηθεί η συμβουλή του Άλκη, ώστε όλοι να αλλάξουν τις ζωές του και να είναι ευτυχισμένοι.

https://www.instagram.com/p/C1PpuP8trbL/

Και αφού μίλησα για τον ρόλο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, να σου πω ότι θα δείξει μεγάλη υπομονή στα επόμενα επεισόδια. Θα περιμένει από την Κάτια - Αθηνά Οικονομάκου να αποφασίσει αν θα χωρίσει τον Έβαν. Εκείνη όμως διστάζει και μετά από λίγο χρόνο παραμονής στην Έλενα επιστρέφει στο σπίτι της. Δεν έχει πάρει ακόμη την τελική της απόφαση.

Θα της είναι όμως ευκολότερο όταν διαπιστώσει το ψέμα και το δόλιο σχέδιο του Έβαν να την κρατήσει κοντά του και να τη στρέψει κατά των φίλων της. Θα έχει ένα μικρό ατύχημα και θα σπάσει το χέρι του και θα ρίξει την ευθύνη στον Νικόλα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όμως δεν τον έσπρωξε. Αυτό το μικρό συμβάν θα οδηγήσει τελικά την Αθηνά Οικονομάκου στον οριστικό χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/C3CutPcNjiR/

Θα περάσει καιρός μέχρι να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους και να διατηρηθούν σε φιλικό επίπεδο. Με κάποιο τρόπο στη συνέχεια θα δεις πως ο Έβαν γίνεται μέλος αυτής της παρέας την οποία κατηγορούσε.