Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά: Η ηλικία, το μεγάλο πένθος και η σχέση της με τον χρόνο

Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά: Η ηλικία, το μεγάλο πένθος και η σχέση της με τον χρόνο

Φαίη Σκορδά: H παρουσιάστρια γίνεται σήμερα 44 ετών και είναι τα πρώτα γενέθλια μετά την απώλεια του μπαμπά της Δημήτρη.

Η Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. H παρουσιάστρια γίνεται σήμερα 44 ετών και αυτά θα είναι τα πρώτα γενέθλιά της μετά την ξαφνική απώλεια του μπαμπά της Δημήτρη.

Τα ξημερώματα Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2024, ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η Φαίη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της αυτή την εβδομάδα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για τον μπαμπά της.

Από νωρίς σήμερα, fans και αγαπημένα πρόσωπα της Φαίης έστελναν ευχές για την παρουσιάστρια. Oι συνεργάτες της Φαίης της έκαναν και μια γλυκιά έκπληξη, για την οποία τους ευχαρίστησε.

fay1.jpg

Η Φαίη Σκορδά είπε το πιο σωστό για τις απώλειες και Χρηστίδου - Μενεγάκη έδειξαν τη στήριξή τους

skorda1.jpg

Γενέθλια σε βαρύ κλίμα:

«Να σας κοιτάξω θέλω πολύ» ξεκίνησε λέγοντας στους τηλεθεατές της η Φαίη Σκορδά «και να σας ευχαριστήσω και για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνουμε παρέα. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες...Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί κι όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον - και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε και τον χρόνο - κι έχοντας εσάς, το κυριότερο, προχωράμε».

https://www.instagram.com/p/C24cNSPNctP/

«Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα - οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων και γι' αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί υπάρχουν και παιδιά που υπάρχουν στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους, που είναι δύσκολα, οπότε γι' αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας. Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα, θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

To πέρασμα του χρόνου δεν τρομάζει τη Φαίη!

«Δεν έχω αλλάξει κάτι και θα σας πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ, γιατί με ρωτάνε πολύ, προφανώς γιατί δεν έχω γαλλική μυτούλα, αλλά εμένα μου αρέσει η μύτη μου… Με ρωτούν αρκετοί εδώ και πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή έχω απαντήσει και στην εκπομπή. Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στη μύτη μου.

Δεν έχω κάνει πλαστική επέμβαση, αλλά υπάρχει μια μέθοδος που ανακάλυψα και το έκανα πριν ενάμιση χρόνο σχεδόν. Βάζεις λίγο υαλουρονικό στη μύτη και διορθώνεται κάπως η καμπύλη που κάποια κορίτσια έχουμε. Γίνεται δηλαδή λίγο πιο ίσια. Είναι μια υπόθεση 2-3 λεπτών. Αν αλλάξεις τη μύτη σου, αλλάζει όλο σου το πρόσωπο. Εγώ το φοβάμαι πάρα πολύ.», είχε αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά χαρακτηριστικά για τις φήμες που την ήθελαν στο κρεβάτι του πλαστικού.

Η μητρότητα:

Δύο γιους έχει αποκτήσει η Φαίη Σκορδά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, από τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα!

«Πάντα ήθελα παιδιά, η αλλαγή βέβαια όταν έρχεται το παιδί, πολλά συναισθήματα, έχει αγάπη, έχει μέσα αγωνία, ευθύνη αλλά είσαι γεμάτος... Για μένα η πρώτη και η μόνη σκέψη είναι το καλό των παιδιών. Όταν καταφέρεις αυτό, είναι μονόδρομος. Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών καθόλου. Στη ζωή, σαφώς πρέπει να κλείνουμε μια πόρτα και να ανοίγουμε μια άλλη, δεν το κάνω με ευκολία. Αυτό ισχύει και στα προσωπικά μου, θα το παλέψω μέχρι τέλους, πιο τέλος δεν έχει. Δεν παίρνω πάντα σωστές αποφάσεις, αλλά για να εμπιστευτώ μια κατάσταση, μια συνθήκη και έναν άνθρωπο, θα περάσει αρκετός καιρός», είχε πει η Φαίη στη εκπομπή Μα- μάδες.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την σχέση της με τους δημοσιογράφους και πως κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα media. «Υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Αν θέλεις να έχεις μία προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, εμένα τουλάχιστον και ο κόσμος με έχει σεβαστεί και οι δημοσιογράφοι. Ίσως ξέρω και πώς θα το διαχειριστώ», απάντησε η Φαίη Σκορδά.