Η Φαίη Σκορδά είπε το πιο σωστό για τις απώλειες και Χρηστίδου - Μενεγάκη έδειξαν τη στήριξή τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Φαίη Σκορδά είπε το πιο σωστό για τις απώλειες και Χρηστίδου - Μενεγάκη έδειξαν τη στήριξή τους

Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και μια μαύρη ζακέτα η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε συγκινημένη τους τηλεθεατές της μετά την απώλεια του μπαμπά της.

Η Φαίη Σκορδά μετά την ξαφνική απώλεια του μπαμπά της τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, και μετά από μια εβδομάδα απουσίας από την εκπομπή της - η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αφού οι περισσότεροι θεώρησαν πως δεν έπρεπε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το Fay's Time χωρίς εκείνη - επέστρεψε με πολύ κουράγιο κι αξιοπρέπεια στις οθόνες μας.

«Μπαμπάκα μου σ' αγαπάω»: Το πρώτο ποστ της Φαίης Σκορδά στο Instagram συγκινεί

«Να σας κοιτάξω θέλω πολύ» ξεκίνησε λέγοντας στους τηλεθεατές της η Φαίη Σκορδά «και να σας ευχαριστήσω και για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Μου δείχνετε ότι τόσα χρόνια κάνουμε παρέα. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, υπάρχουν κάποιες πιο δύσκολες...Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου και όπως υποσχέθηκα επειδή υπάρχουν τα παιδιά και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί κι όλοι μαζί έχοντας ο ένας τον άλλον - και σας ευχαριστώ και το κανάλι ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε και τον χρόνο - κι έχοντας εσάς, το κυριότερο, προχωράμε».

«Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα - οι απώλειες είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις είναι απώλειες και δεν έχουν ηλικία, δεν ζυγίζονται. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων και γι' αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί γιατί υπάρχουν και παιδιά που υπάρχουν στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους, που είναι δύσκολα, οπότε γι' αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωρήσουμε στην εκπομπή μας. Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα, θα είμαι εδώ και σας ευχαριστώ πολύ» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

fayskorda_1706955882_3294507182757194527_257181686.jpg

Tα μηνύματα αγάπης στα socia media και η στήριξη από μια παρουσιάστρια

Τα λόγια της Φαίης Σκορδά δεν γινόταν να μην «αγγίξουν» τους followers της, οι οποίοι για ακόμα μια φορά έδειξαν τη στήριξή τους στα social media με τα μηνύματά τους.

Την πιο μεγάλη στήριξη βέβαια, η Φαίη Σκορδά την βρήκε από μια άλλη παρουσιάστρια, την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία ήταν η πρώτη που σε Instagram story της έβαλε ένα στιγμιότυπο από το Fay's Time γράφοντας «Φαίη» και προσθέτοντας μια καρδούλα. Η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι! έχει βρεθεί στη θέση της Φαίης Σκορδά, αφού έχουν περάσει μόλις δυο χρόνια απ' όταν έχασε τη μαμά της λόγω του καρκίνου. Επομένως, μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολη ήταν η σημερινή μέρα για τη συνάδελφό της.

Snapinsta.app_421993162_18424020016004080_1309931894459896963_n_1152.jpg

Στη συνέχεια, και η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη, κατανοώντας τη δυσκολία του να βρεθείς μπροστά σε μια κάμερα μόλις μια βδομάδα μετά την απώλεια ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού μην ξεχνάμε πως και η ίδια έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της.

«Πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου. Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία, ώστε να μπορείς να το χειριστείς με τον εαυτό σου, να πρέπει να μπεις στη δουλειά. Ναι ξέρω, υπάρχουν κι άλλες δουλειές πιο δύσκολες και πιο εύκολες, και τα πάντα, αλλά είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ρομποτάκια. Ο καθένας θέλει τον προσωπικό του χρόνο. Εγώ αυτό θέλω να πω. Καλή επάνοδο Φαίη. Εσύ ξέρεις. Εσύ ξέρεις το πως και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Όταν σου λένε "σου έλειψε;", εγώ έλεγα ότι δεν με στενοχωρεί κάτι που δεν το έχω, γιατί δεν το είχα και ποτέ, αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσω. Δεν είναι όμως αυτή η απάντηση. Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα» είχε πει η ίδια το 2022 κατά τη διάρκεια της εκπομπής της με αφορμή ένα από τα θέματα που είχαν προβληθεί σχετικά με την απουσία των γονιών και πώς επηρεάζει αυτή τα παιδιά.