Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή της με look Αγίου Βαλεντίνου

Η Σίσσυ, έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στη φλογερή κόκκινη φόρμα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε wavy κάτω.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιλέγει πάντα στην εκπομπή της «Χαμογέλα Και Πάλι» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, στο MEGA, τα πιο stylish κομμάτια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, φαίνεται μέσα από κάθε εμφάνισή της πως έχει αγκαλιάσει τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο σώμα της, χάνοντας αρκετά κιλά.

https://www.instagram.com/p/CxQK5FTIqst/

Η πανέμορφη Σίσσυ, επιλέγει office υφασμάτινα sets, ολόσωμες φόρμες και μάξι φορέματα τα οποία αναδεικνύουν τη σιλουέτα της και χαρίζουν στιλ και έμπνευση στις δικές μας εμφανίσεις. Ανάμεσα, όμως, από όλα τα outfits που έχει επιλέξει τελευταία, ξεχωρίσαμε τη σημερινή... Η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε με look Αγίου Βαλεντίνου!

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βίκυ Καγιά βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Dubai

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το πιο ερωτικό look!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού φόρεσε το χρώμα του έρωτα και της αγάπης, το κόκκινο. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στη εκπομπή της «Χαμογέλα Και Πάλι» με ολόσωμη κόκκινη φόρμα με μία λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση.

Τι συμβολίζει το κόκκινο χρώμα;

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, την αποφασιστικότητα και την φωτιά. Η Σίσσυ Χρηστίδου, έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στη φλογερή κόκκινη φόρμα, ενώ τα μαλλιά της τα είχε wavy κάτω με την ginger απόχρωση των μαλλιών της να είναι matchy-matchy με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και το look της Σίσσυς είναι μία ωραία επιλογή για να γιορτάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, είτε είσαι ελεύθερη είτε single.

426400851_929740291855525_4900671976497447114_n.jpg

Πριν λίγες μέρες ανέβασε στο TikTok ένα video με τα πράγματα που τις επιφυλάσσει το νέο έτος. Το πρώτο που έβγαλε η λίστα είναι: Date a celebrity. Δες παρακάτω το βίντεο:

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με συνέντευξή που έχει δώσει η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε αναφέρει «ότι δεν ξέρει αν μπορεί να ξανά φτιάξει τη ζωή της», ενώ συμπλήρωσε «ότι είναι πολύ δύσκολη να ξανά εμπιστευτεί κάποιον».