Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που φοράει φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου στο repeat

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που φοράει φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου στο repeat

Είναι το σχέδιο που κολακεύει κάθε γυναίκα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αλλάξει το στυλ της και αυτό δεν θέλει καμία συζήτηση. Μία ματιά στα σύνολά της για την εκπομπή που κάνει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακο στο μεγάλο κανάλι, δηλαδή στο MEGA, θα σε πείσει για τη νέα φάση που περνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται να έχει αγκαλιάσει τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στο σώμα της, χάνοντας αρκετά κιλά. Η διαφορά ήταν ακόμη πιο αισθητή με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που η Σίσσυ αποφάσισε να κάνει να ξαναθυμηθεί τα σύνολα με παντελόνια που τόσο πολύ αγαπούσε στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/C1EWilAIvw0/

Office υφασμάτινα παντελόνια, wide leg pants και φυσικά τζιν είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές της, που τη βλέπουμε να φοράει συχνά στην εκπομπή «Χαμογέλα Και Πάλι». Ανάμεσα, όμως, στις εμφανίσεις της ξεχωρίσαμε και ένα τζιν παντελόνι που φοράει συνεχώς η Σίσσυ Χρηστίδου και μάλιστα το συνδυάζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Είναι φαίνεται το νέο αγαπημένο της go to outfit, ένα είδος στολής που λειτουργεί τέλεια για την καθημερινότητά της, όποια και αν είναι η εποχή του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/C0rHznTonTS/

Χρυσές Σφαίρες: Οι πρώτες red carpet εμφανίσεις της χρονιάς επιβεβαίωσαν το color trend του 2024

Το τζιν που φοράει στο non stop η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αν εσύ αγόραζες τώρα ένα τζιν παντελόνι ποιο θα ήταν αυτό; Μην ψάχνεις άλλο και ακολούθησε το inspo της Σίσσυς. Η ίδια έχει επιλέξει ήδη από το φθινόπωρο ένα τζιν σε σκούρο μπλε χρώμα, το γνωστό midnight blue. Τη συγκεκριμένη απόχρωση στα denims σημείωσέ τη, γιατί θα είναι μέσα στις τάσεις της σεζόν. Η Σίσσυ, λοιπόν, επέλεξε το συγκεκριμένο χρώμα για ένα τζιν οαντελόνι με ψηλή μέση και μικρή καμπάνα στο τελείωμα. Ένα shape που όλες ξέρουμε ότι κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο item πιο ιδιαίτερο είναι οι μικρές 70s τσέπες τους μπροστά.

https://www.instagram.com/p/CyLCbhBo3Sr/

Αυτό, όμως, που μας κάνει εντύπωση είναι ότι η Σίσσυ κάθε φορά που φοράει το συγκεκριμένο τζιν επιλέγει να το συνδυάζει πάντα με ένα σατέν πουκάμισο σε έντονο απόχρωση. Το μωβ, το πράσινο και το πορτοκαλί είναι οι μέχρι τώρα επιλογές της. Μία ακόμη επιλογή της ήταν και το τζιν πουκάμισο για ένα total denim outfit.

Shop the style: