Αναστασοπούλου και Ψινάκης έγιναν το επίκεντρο του J2US μετά τη δήλωση «αντιπάθειας» για τον Στρατή

Τζένη Ντεμιράι
Αναστασοπούλου και Ψινάκης έγιναν το επίκεντρο του J2US μετά τη δήλωση «αντιπάθειας» για τον Στρατή

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας», είπε ο Ηλίας Ψινάκης απευθυνόμενος στον παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Ίαν Στρατή. 

Το 10ο live του J2US ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 27 Απριλίου, και για ακόμα μία φορά όλα τα τηλεοπτικά φώτα έπεσαν πάνω του.

Ο λόγος αυτή τη φορά δεν είναι τόσο οι λαμπερές παρουσίες, ούτε η αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, όσο η ένταση που προκλήθηκε με πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο Ηλίας Ψινάκης και η «αντιπάθεια» για τον Ίαν Στρατή

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ίαν Στρατής και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τραγούδησαν το κομμάτι «Μη γυρίσεις ξανά», της Νατάσας Θεοδωρίδου. Το ζευγάρι θεωρείται ένα από τα φαβορί του show και φυσικά απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, για ακόμα μια φορά.

Ο Ηλίας Ψινάκης, όμως, ξάφνιασε τους πάντες με την κριτική του για τον Ίαν Στρατή, αφού παραδέχτηκε ότι δεν του ήταν ποτέ συμπαθής λόγω της Μαίρης Συνατσάκη.

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!», είπε χαρακτηριστικά.

Η ένταση Ψινάκη - Αναστασοπούλου για τη Συνατσάκη και το #MeToo

Όταν ο Ψινάκης έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο, ο Ίαν Στρατής χαμογέλασε, δείχνοντας όμως ότι αισθάνθηκε άβολα. Λίγο αργότερα, όταν το ζευγάρι του show βρέθηκε δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε φανερά ενοχλημένη «Είναι άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το #MeToo για να μην συμπαθούμε κάποιον».

Θέλοντας να μην πάρει περισσότερη έκταση το ζήτημα, ο Νίκος Κοκλώνης παρενέβη λέγοντας:

«Να πω ότι συμφωνώ με την Πηνελόπη και εννοείται ότι είμαστε όλοι δίπλα στις γυναίκες. Μπράβο σε όλες τις γυναίκες που βρήκαν τη δύναμη, το κουράγιο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει.

Βλέπουμε δίπλα μας γυναικοκτονίες, φρικτά πράγματα. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρέθηκαν όλες αυτές οι γυναίκες που έχουμε δει και ακούσει και άλλες τόσες που δεν έχουμε μάθει.

Θέλω να ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αφήσω σκιά σε αυτό το πράγμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι μιλάμε για ένα περιστατικό και όχι το κίνημα MeToo».

Ο Ηλίας Ψινάκης, όμως, συνέχισε:

«Κυρία Αναστασοπούλου με ακούτε; Βεβαίως το σέβομαι το metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου- και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται».

Τελικά, το ζήτημα έληξε αφότου η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε ότι όλοι έρχονται σε δύσκολη θέση.

Τι είχε πει η Συνατσάκη

Σου υπενθυμίζουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη είχε επικρίνει την κίνηση του Ηλία Ψινάκη να κατεβάσει το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου στο X-Factor.

Συγκεκιμένα, η Μαίρη Συνατσάκη είχε κάνει ένα story στο Instagram, στο οποίο έγραφε «Τα "με αγάπη" σχόλια στην Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριαρχικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας.

Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς, δεν είναι πια 1992».

440317387_1778165006003727_7952900238133259807_n.jpg

Το περιστατικό είχε γίνει το Μάιο του 2022, στο backstage του X-Factor. Εκεί, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο, ο Ηλίας Ψινάκης γύρισε προς το μέρος του την Κατερίνα Λιόλιου και σόκαρε τόσο εκείνη όσο και τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στον χώρο τη χειρονομία που έκανε.

Τα πρώτα λόγια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρηση

Για την ιστορία πάντως, από το μουσικό show J2US, το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου, τελικά αποχώρησαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλίου.

«Πέρασα ένα υπέροχο ταξίδι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αγαπήσω τόσο πολύ το J2US, ότι θα περάσω τόσο καλά και ότι δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα. Έφτασε η στιγμή και το κάνω με πολλή αγάπη για όσους ανθρώπους γνώρισα και για όλο αυτό το ταξίδι που πέρασα για 10 εβδομάδες. Καλά τα πήγα τώρα που το σκέφτομαι».

https://www.instagram.com/reel/C6SIHOAIDC9/

Πηγή κετρικής εικόνας: @ianstratisunofficial