Η σωτήρια επιστροφή του Ανδρέα στον Σασμό και η μετωπική σύγκρουση Τζομπανάκη - Δαδακαρίδη

Κατερίνα Μπούσιου
Η σωτήρια επιστροφή του Ανδρέα στον Σασμό και η μετωπική σύγκρουση Τζομπανάκη - Δαδακαρίδη

Η τηλεοπτική Καλλιόπη παλεύει για να κρατήσει σώα και αβλαβή την οικογένειά της στον Σασμό και δεν λογαριάζει τίποτε και κανέναν. 

Όλα γύρω από το ίδιο θέμα γυρίζουν στον Σασμό τις τελευταίες ημέρες με τη δολοφονία του Στεφανή και τις ευθύνες του Μαθιού, αλλά ευτυχώς αλλάζει σύντομα το σκηνικό με μία επιστροφή και μία επίθεση. Η Καλλιόπη πιο δυναμική από ποτέ τα βάζει με τον ισχυρό εισαγγελέα ενώ η ζωή του Αστέρη κινδυνεύει.

Το τελεσίγραφο της καπετάνισσας στον Γιακωβάκη

Ο Σασμός έχει πολλές άλυτες υποθέσεις ακόμη και το κοινό έχει μείνει με απορίες. Για παράδειγμα με την εξαφάνιση του Ανδρέα Βρουλάκη και την προσπάθεια του αδελφού του να τον βρει αλλά και να εκδικηθεί για τη απώλειά του, όπως πιστεύει εκείνος. Ο Τηλέμαχος συνεχίζει να οργανώνει επιθέσεις.

Δεν ξέρει πως σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί στα ξαφνικά ο αδελφός του και όχι μόνο αυτό, αλλά θα σώσει και τη ζωή του Αστέρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Χωρίς μάλιστα να γνωρίζει τη σοβαρότητα, καθώς η οικογένειά του, προσπαθεί να τον προστατέψει από την αλήθεια.

Η σωτηρία της ζωής του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό έρχεται από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το παιχνίδι που κάνει η Εύα στο παρασκήνιο συνεχίζεται και σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, πως είναι δηλαδή η αδελφή του Ευθύμη. Δεν θα παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα, γιατί αφενός ξέρει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος, αφετέρου έχει υποψιαστεί τον Παύλο για τη σχέση με τον αδελφό της.

Τα κρυφά σημειώματα που στέλνει σε όλους - και στον εισαγγελέα - θα προβληματίσουν όλους τους πρωταγωνιστές. Τι επιδιώκει τελικά; Από ότι φαίνεται μία τελική αναμέτρηση με τον Παύλο όταν εκείνος αποφυλακιστεί.

https://www.instagram.com/p/C25CmztJGU5/

Το καλύτερο πάντως από όσα θα συμβούν στο μέλλον, δηλαδή σε λίγα επεισόδια, είναι η σχεδόν απολαυστική συνάντηση της Καλλιόπης με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Ο οποίος κάνει πως δεν ξέρει την αλήθεια, αλλά ξέρει πολύ περισσότερα από όσα δείχνει.

Τζομπανάκη και Δαδακαρίδης θα έχουν ένα δυναμικό τετ α τετ και η πρώτη μάλιστα θα του αγριέψει και θα θιχτεί με τις ερωτήσεις του. Όμως καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβει η καπετάνισσα. Αυτή η συνάντηση είναι ενδεικτική των προθέσεων του. Θέλει διακαώς να παγιδέψει με στοιχεία τον Μαθιό και να στείλει στη φυλακή.