Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το χρώμα που τη φωτίζει όσο κανένα άλλο και δεν είναι καθόλου κοινότυπο

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το χρώμα που τη φωτίζει όσο κανένα άλλο και δεν είναι καθόλου κοινότυπο

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία γυναίκα που ξέρει με το λαμπερό χαμόγελό της να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία και γι' αυτό τη θαυμάζουμε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Μέσα από τα σύνολα που επιλέγει στην εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του ΣΚ, στο MEGA, χαρίζει απλόχερα έμπνευση για τα δικά μας daily looks. Η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ! Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στο σώμα της, χάνοντας αρκετά κιλά έγινε αισθητή από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η Δανάη Μπάρκα με την Μελίνα Νικολαΐδη στη Βανδή και το αισιόδοξο μήνυμα της

https://www.instagram.com/p/C3LNNuGIgsk/

Το λιλά είναι το χρώμα που φωτίζει το πρόσωπό της

Η Σίσσυ αγαπάει τα σύνολα με παντελόνια! Γι' αυτό σήμερα στην εκπομπή της επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι με ένα εμπριμέ λιλά πουκάμισο. Το λιλά είναι ένα απαλό χρώμα το οποίο φώτιζε και κολάκευε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η Σίσσυ, μάζεψε τα μαλλιά της μία ψηλή αλογοουρά, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε λιλά αποχρώσεις που ήταν matchy matchy με το πουκάμισο της. Η αλήθεια είναι πώς τα office υφασμάτινα παντελόνια και τα πουκάμισα είναι από τους αγαπημένους της συνδυασμούς και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι της πηγαίνουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/C3coJo2sP7g/

Η αναφορά στο διαζύγιο μέσα από την εκπομπή της

Στη σημερινή εκπομπή η Σίσσυ, έκανε μία αναφορά για το διαζύγιό της. Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού κοινού δεν συνηθίζει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά, με αφορμή την ομιλία που είχε σήμερα στο πλατό της εκπομπής με τον Πατέρας Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τη δική της αναφορά:

Είμαι μία διαζευγμένη μητέρα, που δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου. Δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη ότι θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω μια δυο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Με έφερε εκεί η ζωή και δεν ήταν εύκολο, αλλά συνέβη.

Η αλήθεια είναι ότι η Σίσσυ Χρηστίδου, πάντα μιλάει με θάρρος για τον χωρισμό, αλλά και τη μεγάλη δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/C22WyCmItTh/

Τι είχε πει η Σίσσυ στο ΟΚ;

Μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Προσωπικά με πείραξαν περισσότερο, τα ψέματα που ειπώθηκαν, για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου. Έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια! Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία γυναίκα που ξέρει με το λαμπερό χαμόγελό της να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε δυσκολία και γι' αυτό τη θαυμάζουμε. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές προσωπικές στιγμές μαζί με τα παιδιά της που έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ρίξε μία ματιά...

Η Καλομοίρα συνάντησε την Κόνι Μεταξά στις ΗΠΑ, η χημεία τους και τα σχόλια για τα μαλλιά της