Η Καλομοίρα συνάντησε την Κόνι Μεταξά στις ΗΠΑ, η χημεία τους και τα σχόλια για τα μαλλιά της

Η Καλομοίρα συνάντησε την Κόνι Μεταξά στις ΗΠΑ, η χημεία τους και τα σχόλια για τα μαλλιά της

Η Καλομοίρα αποχαιρέτησε το ξανθό, κοντό καρέ. Πλέον θυμίζει το χαμογελαστό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story.

Οι αγαπημένες μας ποπ τραγουδίστριες συναντήθηκαν εχθές στις ΗΠΑ! Και οι δύο είναι αρκετά ενεργές στα socia media, τόσο στο Instagram όσο και στο TikTok και εννοείται πώς μοιράστηκαν τη συνάντησή τους αυτή με τους χιλιάδες followers τους. Η χημεία τους ήταν απίστευτη! Ανέβασαν βίντεο με παλιά τραγούδια της Καλομοίρας με τα οποία χόρευαν και τραγουδούσαν, οι δυο τους αγκαλιά.

Ο Μπάμπης αποχώρησε από το MasterChef και συγκίνησε αλλά ο Γιάννης έκανε έξαλλο το κοινό

https://www.instagram.com/p/C3WAg91IRxW/

Η Κόνι Μεταξά μαζί με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, μένουν μόνιμα στην Αμερική, όπως και η Καλομοίρα με την οικογένεια της. Εκτός από το τραγούδι και την ευχάριστη διάθεση των δύο αγαπημένων μας κοριτσιών, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον για άλλη μία φορά είναι το νέο look της Καλομοίρας. Η Καλομοίρα έχει αποχαιρετήσει το ξανθό, κοντό καρέ από την εμφάνισή της και πλέον θυμίζει το χαμογελαστό κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story.

Το νέο look της Καλομοίρας

Τα μαλλιά της, πλέον, είναι καστανά, ενώ το μήκος τους φτάνει μέχρι τη μέση της. Το νέο look της, το είδαμε πρώτη φορά μέσα από την ανάρτησή των γενεθλίων της. Στην αρχή, εικάζαμε πως πρόκειται για περούκα που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες γυρισμάτων. Από ότι φαίνεται όμως τα σκούρα καστανά, μακριά μαλλιά είναι το νέο hairstyle της.

https://www.instagram.com/p/C0jwUPmoaC3/

Η αλήθεια είναι πως τα brunette μαλλιά είναι super hot τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα διαχρονικό και κομψό χρώμα που χαρίζει μία νεανική όψη στην επιδερμίδα. Οι φωτογραφίες της Καλομοίρας, έχουν γεμίσει με τα πιο όμορφα σχόλια από φίλους και θαυμαστές που επικροτούν τη νέα αλλαγή στην εμφάνισή της. Συγκεντρώσαμε μερικά στην παρακάτω gallery:

https://www.instagram.com/p/C2xZa3oo_H4/

Στα επόμενα στόρις που ακολούθησαν είδαμε την Κόνι Μεταξά να τραγουδάει μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή και με τους αγαπημένους της φίλους. Τα στόρι συνεχίστηκαν, με την Κόνι να ανεβάζει φωτογραφίες που χιονίζει... Ανυπομονούμε να δούμε, τόσο από την Καλομοίρα όσο και από την Κόνι και άλλα παιχνιδιάρικα βίντεο από τη χθεσινή τους συνάντηση.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας δείχνει tips για το πώς θα γυμνάσουμε τους μυς του προσώπου