Η έμμεση απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου ήρθε με ένα story

Η έμμεση απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου ήρθε με ένα story
Panorama Press

Φαίνεται ξεκάθαρα πια πως ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει πάρει απόφαση να τοποθετείται με έναν και μόνο τρόπο στα όσα λέει για τη σχέση τους η πρώην σύζυγός του.

Η σπάνια συνέντευξη που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη και οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή αλλά και την απώλεια της μαμάς της, συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Και μπορεί να μην ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Θοδωρή Μαραντίνη αλλά αρκέστηκε μία και μόνο στιγμή να πει «ο πατέρας των παιδιών», όμως η Σίσσυ περιέγραψε τις υποχωρήσεις και την υπομονή που έκανε η ίδια μετά τον χωρισμό κι ενώ πάλευε με την ασθένεια της μητέρας της Μίνας.

Και τώρα που μπορεί πια να στέκεται και να λέει την αλήθεια της, η παρουσιάστρια μίλησε με θάρρος για όσα πήγαν λάθος μετά τον χωρισμό και έχουμε πια φτάσει σε αυτή τη μεγάλη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η αλήθεια για τον χωρισμό

Η ιστορία πίσω από την βραβευμένη φωτογραφία που η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε viral ξανά

«Η ψυχή μου το ξέρει. Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δε θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό. Η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερα βαριά απ΄ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό.

Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πολύ πιο διεκπεραιωτικη. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς. Όλα αυτά στη ζωή μου συνέβαιναν παράλληλα με τη δουλειά μου. Όταν έφυγε η μαμά, άλλαξε αυτό. Αυτή η αλλαγή έγραψε γιατί έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στη ζωή μου. Εγώ το ήξερα ότι θα γίνει αλλά για κάποιον που δε ξέρει τη ζωή μου, μπορεί να του φαίνονται ξαφνικές οι αντιδράσεις μου και ότι δε τα έχω ζυγίσει καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πάρα πολύ καλά κι έχω κάνει πολλή υπομονή.

Δεν είμαι καθόλου παρορμητικός άνθρωπος. Η υπομονή είναι το βασικό μου χαρακτηριστικό. Είναι να γίνει αυτό το κλίκ, όταν γίνει μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Το χειρίστηκα σαν μητέρα και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα ότι είναι όλα προφανή, μετά κατάλαβα ότι δεν είναι. Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου, που είναι ότι πολυτιμότερο έχω. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας και θεωρώ ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν πολύ καλά τι γίνεται. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δε θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δε φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε φοβάμαι τίποτα πια», είπε η Χρηστίδου χαρακτηριστικά.

Η λιτή απάντηση του Θοδωρή:

thodoris.jpg

Στην προχτεσινή του παορυσία στη συναυλία των Πυξ Λαξ, ο Μαραντίνης έκανε ένα story και αφιέρωσε στον εαυτό του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, το τραγούδι: «Λένε για εμένα». Και λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς, ο Θοδωρής έκανε ένα story τονίζοντας πως η ησυχία είναι τελικά η καλύτερη θεραπεία.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η επιλογή του εν λόγω story υπήρξε τυχαία!

Άλλωστε, ο Θοδωρής είχε απαντήσει με τον δικό του τρόπο και στην πρόσφατη συνέντευξη της Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ, τονίζοντας:

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση, δεν το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα γιατί αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως ο,τιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Όμως μέχρι εδώ» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Τι είχε πει η Σίσσυ στο ΟΚ;

Μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω.

Προσωπικά με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά,, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία»!