Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο με σοφιστικέ look & οι fans της λένε «μπράβο»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο με σοφιστικέ look & οι fans της λένε «μπράβο»
6745632

Η Σία Κοσιώνη είναι το νέο entry στον κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας. H παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου και το κομψό look.

Ένα εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό βήμα τόλμησε η Σία Κοσιώνη, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μια άλλη ιστορία». Πρόκειται για έξα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά την δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων.

Η Σία Κοσιώνη κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο

Πριν από λίγες ώρες η anchorwoman του ΣΚΑΪ παρευρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο του Νέου Ψυχικού και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της σε αναγνώστες και φίλους-συνεργάτες που έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν.

Λίγο αργότερα η 43χρονη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C3czQvLISZV/

«Πόση αγάπη, πόση ζεστασιά, ποσά παιδικά χαμόγελα σήμερα στο «Χαρτόπολις»! Ευχαριστώ τόσο πολύ! ⭐️☺️🦋🧚🏻‍♀️🧜🏻‍♀️ @enikoleli @george_lebesis @lebeepublications», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

1708194442602-263232207-kosioni11.jpg
6745632

Η Κοσιώνη στήριξε τον Μπακογιάννη μέχρι το τέρμα της διαδρομής το 2023 & πλάι του «έκλεισε» το έτος

Για την περίσταση η δημοσιογράφος επέλεξε τζιν παντελόνι, μπλούζα σε σκούρο πράσινο χρώμα και ασορτί σακάκι. Οι μωβ ψηλοτάκουνες γόβες και το τιρκουάζ κολιέ της ολοκλήρωσαν το look με τον ωραιότερο τρόπο.

Αρκετοί ήταν οι followers της δημοσιογράφου που έσπευσαν να της ευχηθούν «συγχαρητήρια» για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό People, η 43χρονη μίλησε για την μητρότητα και τόνισε πως ο ερχομός του γιου της δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην καριέρα της στη δημοσιογραφία εξηγώντας: «Μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να είναι καλυμμένη και επαγγελματικά. Δεν θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα στον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που δίνει η δημοσιογραφία. Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε».

H Σία Κοσιώνη έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει συχνά backstage φωτογραφίες από το τηλεοπτικό πλατό αλλά και με τον 6χρονο γιο της, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της δημοσιογράφου με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: siakossioni