Η Bianca Censori έκανε στροφή στον συντηρητισμό μετά τα σχόλια για τη γυμνή εμφάνιση δίπλα στον West

Η Bianca Censori έκανε στροφή στον συντηρητισμό μετά τα σχόλια για τη γυμνή εμφάνιση δίπλα στον West

Η σύζυγος του Kanye West βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για την εμφάνισή της. 

Ο Kanye West και η σύζυγός του, Bianca Censori, έκαναν μία χαμηλών τόνων -για τα δεδομένα τους- εμφάνιση, στη Φλωρεντία αυτή την εβδομάδα.

Ο rapper και η αρχιτέκτονας φωτογραφήθηκαν να χαμογελούν και να συζητούν ο ένας με τον άλλον, αφού είχαν βγει από ένα αυτοκίνητο και περπατούσαν στην πόλη-επίκεντρο της ιταλικής τέχνης την περασμένη Δευτέρα.

Στον διεθνή Τύπο και ιδιαίτερα στην Page Six σχολιάστηκε το γεγονός ότι σε αντίθεση με τις συνηθισμένες εκκεντρικές του εμφανίσεις, αυτή τη φορά το ζευγάρι έδειξε έναν διαφορετικό χαρακτήρα στις στιλιστικές του επιλογές.

Συγκεκριμένα, η Page Six σχολίασε την εμφάνιση της Censori αναφέροντας πως ήταν «εντελώς ντυμένη και καλυμμένη με ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα πάνω από το κεφάλι της και μια oversized μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα».

Ο West από την πλευρά του επέλεξε να ακολουθήσει τα βήματα της συντρόφου του, κάνοντας στροφή σε ένα αρκετά συντηρητικό look, φορώντας ένα σκούρο αντιανεμικό με κουκούλα και ασορτί παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/C3lIwJ8Birp/

Τα σπάνια χαμόγελα West - Censori

Αυτό που κάνει εξίσου ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι χαμογελούσε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι μάλλον η Φλωρεντία τους πάει! Δεν είναι πολλές οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον νικητή των Grammys και τη σύζυγό του να χαμογελούν και αυτόν τον λόγο αυτή η σπάνια στιγμή στην ιταλική πόλη έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στα μέσα ενημέρωσης.

Το γεγονός, όμως, ότι δεν χαμογελούν συχνά μπροστά στις κάμερες, δε σημαίνει ότι δεν είναι χαρούμενοι. Πρόσφατα, ο West τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος με την Censori, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε το γεγονός ότι μοιράστηκε τολμηρές φωτογραφίες της.

«Επειδή με κάνει ευτυχισμένο. Γι' αυτό είστε όλοι ευχαριστημένοι με τη μουσική, επειδή είμαι ευτυχισμένος. Καταλαβαίνετε;» δήλωσε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο με selfie στο Instagram που έχει πλέον διαγραφεί.

Τί πάει λάθος με την Bianca Censori;

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, η Bianca Censori είχε σχολιαστεί πολύ έντονα από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την απόφασή της να συνοδεύσει τον Kanye West σε μουσικό στούντιο ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα διάφανο αδιάβροχο, με μία στάμπα στο μπροστινό μέρος που κάλυπτε μονάχα το στήθος της.

Ένας χρήστης της εφαρμογής έγραψε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την εμφάνισή της: «Τί πάει λάθος με αυτή τη γυναίκα; Είναι σε BDMS σχέση με τον Kanye;». Κάποιος άλλος, αναδημοσιεύοντας τις φωτογραφίες του ζευγαριού έγραψε μεταξύ άλλων: «Αυτό το ζευγάρι είναι παράξενο».

https://www.instagram.com/p/C3AIOnZLzB4/

«Τί πάει λάθος με την Bianca Censori» αναρωτιούνται στο Χ μετά την εντελώς γυμνή εμφάνισή της

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP