Οι πιο κομψές εμφανίσεις της Νατάσας Παζαϊτη, με αφορμή την πιο πρόσφατη έξοδό της - Τι φόρεσε

Οι πιο κομψές εμφανίσεις της Νατάσας Παζαϊτη, με αφορμή την πιο πρόσφατη έξοδό της - Τι φόρεσε

Πού βρέθηκε και τί φόρεσε αυτή τη φορά η γνωστή χειρουργός.

Μια από τις πιο διακριτικές πρώτες κυρίες που έχουν περάσει από τη χώρα μας, δεν είναι άλλη από τη Νατάσα Παζαϊτη. Πάντα σχεδόν «αθόρυβη», ήπιων τόνων και ήρεμη δύναμη παρέμενε στο πλευρό του συζύγου της και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, χωρίς να επιδιώκει την προσωπική προβολή ούτε στο ελάχιστο. Άλλωστε, έχει το δικό της εκτόπισμα χωρίς να το προσπαθήσει βεβιασμένα, μιας και είναι μια σπουδαία επιστήμονας με πλούσιο βιογραφικό και δραστηριότητα που πολλοί θα θαύμαζαν.

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της το 2004 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να αφιερώσει την καριέρα της στις γυναίκες και την υγεία τους. Έγινε λοιπόν χειρουργός Μαστού και Ογκολόγος και δημιούργησε το δικό της «Κέντρο Υγείας Μαστού».

Παρόλο που ποτέ δεν επιχείρησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media και να τραβήξει πάνω της τα φώτα των μέσων ενημέρωσης- το αντίθετο θα έλεγε κανείς- πάντα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποτελούσε θέμα συζήτησης. Κυρίως μεταξύ των γυναικών για το πόσο κομψή και ανεπιτήδευτα γοητευτική καταφέρνει πάντα να δείχνει. Χωρίς υπερπροσπάθεια ή υπερβολές στο στιλιστικό κομμάτι ή το μακιγιάζ, είναι σε κάθε περίσταση πολύ ενδυματολογικά σωστή. Σαν να προσαρμόζεται στις συνθήκες χωρίς όμως να χάνει τον προσωπικό της χαρακτήρα.

Ένα kindly remider όλων αυτών ήταν και η τελευταία της εμφάνιση, που μας υπενθύμισε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα παραπάνω. Συγκεκριμένα, η γιατρός και πρώην πρώτη κυρία, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου στον νέο χώρο της genesis gallery, όπου και παρουσιάστηκε η πρώτη έκθεση για το 2024, με τίτλο «Ιχνηλατώντας στο Φως», του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ φιλότεχνη γυναίκα που πάντα ήθελε να δίνει το "παρών" σε ανάλογες εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Πόσο μάλλον σε αυτή την γκαλερί, που φιλοξένησε τα έργα του γνωστού καλλιτέχνη και καλού της φίλου, Γιώργου Τζανέρη. Αφότου συνομίλησε μαζί του και θαύμασε τις δημιουργίες του, πόζαρε ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό.

Για την περίσταση, η χειρουργός μαστού επέλεξε να φορέσει ένα άνετο look με ιδιαίτερο πανωφόρι, το οποίο ήταν γκρι πλεκτή ζακέτα με μαύρα κεντήματα. Από μέσα, φορούσε λευκό ζιβάγκο, ενώ το συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μποτάκια σε επίσης μαύρη απόχρωση. Για να ολοκληρώσει το look, κράτησε μια μαύρη puffer τσάντα και φόρεσε ένα ζευγάρι κομψά ασημένια σκουλαρίκια.

Το beauty look αποτελείτο από φλογερό κόκκινο κραγιόν, smokey eyes, και ιριδίζουσα σκιά, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα στο χαρακτηριστικό κοντό κούρεμά της με βαθιά φράντζα στο πλάι.

Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και σε άλλα outfits που έχει φορέσει κατά καιρούς, μιας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε περίσταση της σύγχρονης καθημερινότητας μιας πολυπράγμονος γυναίκας.

Σε βραδινή γιορτινή εμφάνιση με τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή με glamorous look με παγιέτες και εντυπωσιακό ντεκολτέ.

https://www.instagram.com/p/C1iHlHerj7g/

Εξίσου κομψή είναι και στα office looks της, επιλέγοντας να κάνει και εκεί εμφανίσεις που βασίζονται κατά κύριο λόγο στα βασικά αυστηρά χρώματα.

https://www.instagram.com/p/C2YDsW8rs7L/

Σε συνέδριο για τον καρκίνο του μαστού με casual look. Συνδύασε το λευκό πουκάμισο με ένα μπλε παντελόνι σε ίσια γραμμή και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε.

https://www.instagram.com/p/C0haonJvVEO/

Οι αποχρώσεις αυτές την κολακεύουν ιδιαίτερα και τις προτιμά συχνά, όπως αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία όπου ποζάρει με φόντο το γραφείο της, φορώντας ένα δαντελένιο λευκό μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι.

https://www.instagram.com/p/CveQZ4II93g/

Πολύ κομψή έδειχνε και όταν πόζαρε με λευκό φόρεμα και μπλε μπολερό στο πλευρό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

https://www.instagram.com/p/CvG6TGtopse/

Αλλά και με μπλε παντελόνι και λευκό μπλουζάκι με μπλε σχέδια. Φαίνεται πως το μπλε - λευκό είναι ένα από τα αγαπημένα της χρωματικά combos.

https://www.instagram.com/p/CsdfzTSoUnU/

Ας δούμε τρεις ακόμη minimal chic εμφανίσεις της