Η «επίθεση» του James στην Δαλάκα και η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο Survivor 2024

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η «επίθεση» του James στην Δαλάκα και η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο Survivor 2024

Για ποιον λόγο «κόπηκαν» ατάκες του James από τα επεισόδια και γιατί ήθελε να φύγει 1 μήνα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, όπως είχε αποκαλύψει ο Ντάφι;

Ο James Καφετζής όχι απλά μίλησε, αλλά ήταν και αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με τη φετινή συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και απάντησε σε κάθε ερώτηση που είχαν να του κάνουν. Ήθελε όντως να φυγει 1 μήνα μετά την είσοδό του και μετά την πρώτη μείξη των ομάδων; Τι πιστεύει για την Κατερίνα Δαλάκα και την παρέα που κάνει με τον Γκιουλέκα; O Φάνης τελικά είναι καλό παιδί;

Survivor: Η 4η οικειοθελής αποχώρηση και έπαρση του Φάνη έκαναν το κοινό να αντιδράσει

H λογοκρισία στον James κι ένα Survivor χωρίς ίντριγκες

Ο James όπως αποκάλυψε είχε αρκετές ατάκες που έλεγε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κάθε επεισοδίου, ωστόσο πολλές από αυτές «κόπηκαν» στο μοντάζ.

«Γενικά πολλές ατάκες που έλεγα δεν έπαιζαν, γιατί - μου το είχε πει και η παραγωγή - δεν τους άρεσε το γεγονός ότι ενώ το Survivor είναι σοβαρό, είναι δύσκολο, έχει κακουχίες και τα πάντα, εγώ το είχα πάρει περισσότερο στον χαβαλέ κι ήταν λες κι ήμουν σε πενθήμερη. Θυμάμαι είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο με έναν ντελιβερά και χειροκροτούσαν όλοι και είχα πει τύπου "Ντάξει την Κατερίνα και την Ασημίνα τις ξέρει με το μικρό τους"» είπε μεταξύ άλλων ο James.

https://www.instagram.com/p/C6CkiSyN8ij/

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Αλέξη Παππά που κατέληξε σαν το «μικρό σπίτι στο λιβάδι», ο James είπε πως φέτος ο ίδιος είχε μπει με διαφορετικό ύφος σε αντίθεση με το Survivor του 2021 αλλά και οι ιθύνοντες αυτή την χρονιά σε σχέση με το All Star δεν ήθελαν τόση ίντριγκα.

Φέτος ήταν τελείως διαφορετικά, δηλαδή κι εγώ δεν μπήκα προκατειλημμένος. Το 2021 είχε γίνει το "έλα να δεις" αλλά φέτος ήταν πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα και το ριάλιτι του Survivor ήταν πολύ πιο ήρεμο όλο. Νομίζω και η παραγωγή δεν ήθελε κάτι πιο τοξικό, οπότε ήταν όλα πιο μαζεμένα και δεν υπήρχε λόγος να τσακωθώ με τον Αλέξη. Τα βρίσκαε κιόλας, ευτυχώς δεν ήμασταν και ποτέ στην ίδια ομάδα για να έχουμε και πάρα πολλή επαφή και όλα καλά.

Κάπως περίεργο, βέβαια να ακούμε κάτι τέτοιο όταν το Survivor οι τηλεθεατές το παρακολουθούν κυρίως για το κομμάτι του ριάλιτι. Γι' αυτό άλλωστε, και όταν είχε γίνει γνωστό πως θα μπουν φέτος και ο Αλέξης Παππάς και ο James Καφετζής πολλοί «έτριβαν τα χέρια τους» με τις κόντρες που υποτίθεται θα βλέπαμε από τους δύο πιο στρατηγικούς παίκτες του παιχνιδιού.

Ο James ήθελε να αποχωρήσει μετά την ένωση όπως είχε πει ο Ντάφι

Ο James μπορεί να αποχώρησε μετά από 10 βδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, εξαιτίας της περιπέτειας που είχε ο μπαμπάς του στον Ειρηνικό, όταν ναυάγησε το ιστιοπλοϊκό του. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ήθελε να φύγει και νωρίτερα από το παιχνίδι - όπως πολύ σωστά είχε πει ο Ντάφι μέσα από τα Instagram stories του την περίοδο που ο James δεν φαινόταν πουθενά στα επεισόδια για 3 μέρες.

James, Mike και Έφη Καφετζή είναι ολόιδιοι και μοιράζονται και την ίδια αγάπη για τα ταξίδια

Ο λόγος δεν ήταν τελικά οι άνισες ομάδες που δημιουργήθηκαν μετά την μείξη των παικτών αλλά μία ποινή που δέχθηκε και δεν είδαμε ποτέ, σύμφωνα με την οποία θα έχανε την αμοιβή που έπαιρνε για μία εβδομάδα.

Στην ουσία ο ίδιος προσπαθούσε να βρει φαγητό στα σκουπίδια, την ώρα που και η Ασημίνα προσπαθούσε να κάνει το ίδιο με τον Φάνη και τον Γιάννη. Ωστόσο, η Ασημίνα τους «έδωσε στεγνά» στην παραγωγή, η οποία βλέποντάς τους τους είπε πως αφού πήγαν να κλέψουν φαγητό θα έχουν πρόστιμο «ένα βδομαδιάτικο» βάση συμβολαίου. Ο James με τον Φάνη και τον Γιάννη βέβαια, δεν έπαιρναν τις ίδιες αμοιβές και γι' αυτό εκνευρίστηκε ο Καφετζής με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει. Εν τέλει όμως, τα βρήκε με την παραγωγή και γι' αυτό επέστρεψε.

H Δαλάκα και ο νικητής

Survivor: Το «φάουλ» της Δαλάκα στην κόντρα της με την Σταυρούλα και η αντίδραση στο Twitter/X

Ο James φυσικά και αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Δαλάκα και στον Φάνη, ρίχνοντας τα «καρφάκια» του.

Όσον αφορά τον Φάνη είπε πως είναι «παικταράς» και «καλό παιδί» - αν και το σχόλιο που είχε κάνει για τον Χριστόφορο και το γεγονός ότι είναι μεταφορέας δεν του είχε αρέσει. Έτσι, με βάση τα δικά του πιστεύω αν ο τελικός γίνει μέσω αγωνισμάτων τότε ο Φάνης θα είναι ο νικητής, αλλά αν ο τελικός γίνει μέσω ψηφοφορίας όλα είναι πιθανά.

Σαφώς ο ίδιος θέλει για νικητή πρώτα τον Γιώργο Γκιουλέκα και αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όσο για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει αρχίσει και κάνει πολύ καλή παρέα και με τον κολλητό του τον Γκιουλέκα απ' όταν εκείνος αποχώρισε, ο James είπε αφενώς πως δεν είναι κακό ο φίλος του να κάνει παρέα με την Δαλάκα μιας και είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας, αφετέρου όμως θα τον συμβούλευε να κρατάει και μια «πισινή». Όπως άφησε να εννοηθεί βέβαια, δεν είναι εύκολο να παρεκκλίνει κανείς από την Δαλάκα, αφού η παρουσία της στο Survivor και γενικά η κόκκινη ομάδα είναι σαν αίρεσή της.

Ο James δεν παρέλειψε επίσης, να πει πως η Δαλάκα μόνο εκείνον φοβόταν από άποψη δημοφιλίας, αφού του είχε πει: «Αν πάμε εμείς οι δύο τελικό, ελπίζω να μην είναι με ψηφοφορία κοινού» - γιατί γνώριζε πως μόνο εκείνος θα μπορούσε να την κοντράρει - αλλά και ότι μαζί με τον Παπαχαραλάμπους χρησιμοποίησαν επίτηδες εναντίον του το γεγονός πως δεν είχε πάει στον στρατό.