Ο 2 ετών Φαίδων Καρβέλας «διαβάζει» Νοοσοφία και ο συνθέτης καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο 2 ετών Φαίδων Καρβέλας «διαβάζει» Νοοσοφία και ο συνθέτης καμαρώνει

Ο Νίκος Καρβέλας μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο του 2χρονου γιου του. Οι ωραιότερες φωτογραφίες του Καρβέλα junior και η σχέση με την Έλενα Φερεντίνου.

Πριν από λίγες ώρες ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε σε γνωστό βιβλιοπωλείο του Νέου Ψυχικού όπου για τρεις ολόκληρες ώρες συνομίλησε με αναγνώστες-θαυμαστές του και υπέγραψε αντίτυπα του νέου του βιβλίου «Νοοσοφία».

Αξιοσημείωτο είναι πως το παρών έδωσε και η δημοσιογράφος του ΜΕGA, Νίκη Λυμπεράκη, στην οποία είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη ο μουσικοσυνθέτης, η οποία σχολιάστηκε έντονα.

Η ανατροπή στην εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στη Ναταλία Γερμανού έγινε με το «καλησπέρα»

https://www.instagram.com/reel/C6TuiQcINIw/

Νίκος Καρβέλας: Η νέα τρυφερή φωτογραφία του γιου του

Λίγο αργότερα ο καλλιτέχνης έκανε ένα πολύ τρυφερό post στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του 2χρονου γιου του, Φαίδων.

Ο Καρβέλας junior κρατά το βιβλίο του μπαμπά του και ο μουσικοσυνθέτης-συγγραφέας καμαρώνει, απαθανατίζοντας τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C6T5lZ4IMub/

«#νοοσοφία», έγραψε ο Νίκος Καρβέλας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Νίκος Καρβέλας και Έλενα Φερεντίνου είναι ένα πολύ αγαπημένο αντισυμβατικό ζευγάρι και κρατούν την οικογένειά τους μακριά από τα media. Οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες για μια αρμονική σχέση και μετά τη γέννηση του γιου τους, δεν σταματούν να μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα με τον 2χρονο Φαίδων.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο συνθέτης έγραψε το τραγούδι «Δεν πάει καλά το παιδί» που κυκλοφόρησε η 32χρονη τραγουδίστρια το 2019. Το κοινό τους πάθος για τη μουσική και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα τους έφερε ακόμα πιο κοντά και οδήγησε στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CzKSCCAIyzp/

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δεν με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί. Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», δήλωσε πρόσφατα ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη για τη σύντροφό του.

Φαίδων Καρβέλας: Όλες οι φορές που ο Καρβέλας junior πόζαρε καλλιτεχνικά

H Έλενα Φερεντίνου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή το «Καρβελάκι», δεν σταματά να δημοσιεύει αυθόρμητα στιγμιότυπα με τον γιο της.

Πρόσφατα μαμά και γιος πόζαραν μαζί στον φακό με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του Καρβέλα junior και μας χάρισαν μια πολύ τρυφερή εικόνα.

https://www.instagram.com/p/C5nRAiUI2CZ/

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Φαίδων Καρβέλας είχε εκδηλώσει την κλίση του προς την μουσική, παίζοντας πιάνο με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Η μαμά του είχε απαθανατίσει τη στιγμή, δημοσιεύοντας αργότερα το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/reel/Cpkop8mobcP/

Παλαιότερα ο Νίκος Καρβέλας είχε μοιραστεί στα social media μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να παίζει πιάνο, έχοντας στην αγκαλιά του τον ενός έτους τότε Φαίδων.

https://www.instagram.com/p/Cl38lF9ICYC/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του Καρβέλα junior.

Πηγή κεντρικής: elena_ferentinou